Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi setinde Ebru Şahin ve Aslı Samat, Midyat sokaklarında kaybolmuş!

Hercai dizisi setinde Ebru Şahin ve Aslı Samat, Midyat sokaklarında kaybolmuş!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Samat, Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veriyor. Mardin’in Midyat ilçesinde çekimlerine devam eden dizinin ilk başlarında yaşanan bir olay Aslı Samat’ın Akşam gazetesindeki röportajında ortaya çıktı.

Hercai ilk başladığında Ebru Şahin büyük dikkat çekmişti ve o günden bugüne de hem yurt içinde hem de yurt dışında milyonlarca hayrana sahip oldu. Tam da dizinin ilk başladığı günlerde Aslı Samat ile Ebru Şahin’in Midyat sokaklarında kaybolduğu ortaya çıktı.

Samat, röportajında o gün yaşananları şöyle anlattı. Bu arada Ebru Şahin’in yürümeyi çok sevdiği de ortaya çıkmış oldu. Peki neler yaşandı?

Aslı Samat, o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: “İlk veya ikinci set günümüzdü. Ebru’yla setten çarşıya yürüyelim dedik. Bende biraz meraklıyım, bildiğimiz kısa yoldan değil de başka yoldan gidelim istedim. Ebru da zaten yürümeyi seviyormuş… Lakin yol üstü konuşan tavuklar, yol kesen horozlar… Bütün hayvanların birbirine benzemesini geçtim, bütün sokaklar ve yokuşlarda birbirine benziyor. Buradan mı? Buradan geçmiş miydik derken biraz yolumuzu kaybetmiş olabiliriz. Neticede anladık ki nereden gidersen git; aynı yere çıkıyorsun.”