Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma’daki partneri olmayı kabul etmedi! Elçin Sangu mu olacak?

Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma’daki partneri olmayı kabul etmedi! Elçin Sangu mu olacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Ay Yapım’ın yeni dizi projesi Çarpışma’da Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak kadın oyuncu arayışında hala bir netlik oluşmadı!

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Tatlıtuğ’un partneri olarak Cansu Dere’nin düşünüldüğü gündeme gelmişti.
Cesur ve Güzel dizisinden sonra ekranda yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Çarpışma isimli diziyle ekrana dönecek.

Hayranları oyuncunun yeniden dizilere dönüşünü heyecanla beklenirken, dizide oynayacak kadın karakter hala belli olmadı.

Cansu Dere’ye teklif gittiği ifade edilmişti geçtiğimiz günlerde. Ancak Cansu Dere’nin kabul etmediği ortaya çıktı.

Hürriyet’in haberine göre Cansu Dere, senaryoyu okuduktan sonra daha önce oynadığı karakterlere benzer bir karakter teklifi olduğu için projeyi kabul etmediği ifade edildi.

Son olarak PuhuTV’de yayınlanan Şahsiyet dizisinde oynayan Cansu Dere, rolün kendisine uymaması nedeniyle teklifi geri çevirmiş.

Şimdi gözler, ismi geçen bir diğer oyuncu Elçin Sangu’ya döndü…

Çarpışma’nın konusu ne, kimler oynayacak?

Bu kez bir komiseri oynayacak olan Tatlıtuğ’un oynayacağı dizi Perşembe akşamları ekrana gelecek.

Show TV’nin Genel Müdürü Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a verdiği röportajda diziyle ilgili detayları kısa bir süre önce anlatmıştı.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği dizide, dört arabanın birbirine çarpmasıyla başlayan ve herkesin birbirine kesişen hayatlarının anlatıldığı bir dizi olacak Çarpışma.

Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma'daki partneri olmayı kabul etmedi! Elçin Sangu mu olacak? 8

Ay Yapım imzalı dizinin senaryosunu çok beğendiğini söyleyen kanalın genel müdürü, Kıvanç Tatlıtuğ’un da okuduğunda karakteri çok beğendiğini ve komiser rolünü kabul ettiğini belirtmişti.

Çukur dizisinde Emrah Komiser olarak ekrana gelen ve sezon finalinde karakterin ölmesiyle diziden ayrılan Alperen Durmaz da Çarpışma’da oynayacak.

Cansu Dere’nin dışında projeyle ilgili olarak Elçin Sangu’nun da adı geçiyor.

Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri ile ilgili bir isim daha ortaya çıktı.

Cansu Dere, Kıvanç Tatlıtuğ'un Çarpışma'daki partneri olmayı kabul etmedi! Elçin Sangu mu olacak? 9

Çarpışma Konusu

Dört aracın karıştığı feci kaza sonrası heyecanın hiç eksik olmayacağı bir hikaye. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ polis olan Mahir’i, Alperen Duymaz ceza evinden yeni çıkmış olan hırsız Kerem’i oynayacak. Cansu Dere veya Elçin Sangu’nun oynayacağı dizinin kadın başrolü ise, kazaya karışan şoförlerden bir kız çocuğu olan Zeynep’i, Melisa Aslı Pamuk ise Zeynep’in avukatı Cemre karakterine hayat verecek.