Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Kavruk’u Edip Tepeli ve Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, çocuklarını da alıp buluştular!

Sefirin Kızı’nın Kavruk’u Edip Tepeli ve Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, çocuklarını da alıp buluştular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Sefirin Kızı dizisinin iki oyuncusu, gerçek hayatlarında da hala iyi arkadaşlar. Edip Tepeli, Kavruk rolüyle dizideki oyunculuğuyla büyük beğeni toplarken, diziden erken ayrılan Uraz Kaygılaroğlu da yine Gediz karakteriyle çok beğenilmişti.

İki oyuncu, dizinin ardından bir araya geldiler. Edip Tepeli, bir dönem Çocuklar Duymasın’da oynayan Ayeşcan Tatari ile evli ve Ekim ayında da kızları Müjgan’ı kucaklarına aldılar.

Edip Tepeli, kızı Müjgan’la birlikte dizide beraber oynadığı Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı bir paylaşımda ortaya çıktı. İşte Kaygılaroğlu’nun paylaşımıyla Tepeli ve 7 aylık olan Müjgan bebek…

Sefirin Kızı'nın Kavruk'u Edip Tepeli ve Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, çocuklarını da alıp buluştular! 8

Edip Tepeli ve Ayşecan Tatari, 2017 yılında evlenmişlerdi. Oyuncu Aliye Uzunatağan’ın kızı olan Ayşecan Tatari, uzun yıllardır ekranlarda yok ama tiyatro oyunculuğu yapmaya devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun ise 2014 yılında evlendiği meslektaşı da olan Melis İşiten’den bir kızı olmuştu. 2019’Da çift boşanmıştı.

Kaygılaroğlu’nun kızı Ada ile pozunu da aşağıda görebilirsiniz…

Sefirin Kızı'nın Kavruk'u Edip Tepeli ve Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu, çocuklarını da alıp buluştular! 9