Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’yi Ezel dizisindeki Eyşan ile özdeşleştirmek büyük haksızlık!

Cansu Dere’yi Ezel dizisindeki Eyşan ile özdeşleştirmek büyük haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteri ile gönüllerde taht kuran Cansu Dere, sosyal medyada da sürekli gündemde… Eyşan’ı olumsuz anlamda birçok cümle içinde kullanan sosyal medya kullanıcıları, Cansu Dere’yi sürekli anıyor… Ünlü oyuncu ise her geçen gün kendini geliştiriyor ve yeni bir dünyanın kapılarını açıyor.

En yakın arkaşı Ece Sükan ile birçok ülke gezen Cansu Dere, Eyşan gibi değil. Dostluğa ve arkadaşlığa önem veriyor. Kazık atmak, sırtından vurmak ile eş anlamlı Eyşan… Cansu Dere’nin de sürekli Eyşan olarak hatırlanması haksızlık…

Yuzu isimli dergiye röportaj veren ünlü oyuncu, mutlu olabilmek için küçük şeyler bulan bir insan… Hayata bakış açısını yaptığı yurt dışı seyahatleri ile değiştiren Cansu Dere, “Yüklerimden kurtulup özgürleştim. Ece ile tatil yapmak müthiş. Çünkü aynı anda gülüp aynı anda susabiliyoruz” diye konuştu.

Cansu Dere'yi Ezel dizisindeki Eyşan ile özdeşleştirmek büyük haksızlık! 7

Eyşan gibi değil Cansu Dere… Uzun vadeli planlar yapmıyor… Şöhret olmak önemli değil, çünkü bunu kazanmak için büyük çaba harcamak durumunda kalmadı. Büyük fedakarlıklar da yapmadı.

Cansu Dere, “Bu nedenle de şöhretimi kaybetmekten korkmuyorum. Hayatımı şekillendirmesine müsaade etmiyorum. Tanınıyor olmak yaptığımız işin doğal bir sonucu. Her zaman sadelikten ve doğallıktan yanayım” diyerek dikkat çekti.