Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu öncesi Hilal Altınbilek kendini yeniliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu öncesi Hilal Altınbilek kendini yeniliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, başarılı geçen ikinci sezonuna koronavirüs pandemisi nedeniyle ara vermek durumunda kaldı. Karantina sürecinin uzun sürmesi ile birlikte dizi 2.sezon finalini de mecburen gerçekleştirmiş oldu.

İki sezonda toplam 63 bölüm olarak ekrana gelen dizi son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olarak göz doldurdu. Hilal Altınbilek ise Züleyha karakteri ile gerçekten kariyerinin en iyi performansını sergiliyor. Oyuncu, yerli ve yabancı milyonca hayranını ekran başında duygudan duyguya sürüklüyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Adana’daki çekimlerinin Temmuz-Ağustos aylarında başlaması ve bir süre stok bölümler çekilmesi, Eylül ayının ortasından sonra da 3. sezonun başlaması bekleniyor. Dizinin hayranları da heyecanla yeni sezonda neler olacağını merak ediyor. Hilal Altınbilek, 2,5 aylık karantina sürecinin ardından normalleşme adımları attı.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu öncesi Hilal Altınbilek kendini yeniliyor! 7

Tatile çıkan ünlü oyuncu, yalnız kalmayı tercih ediyor. Tatil günlerini denize-havuza girerek ve kitap okuyarak değerlendiren oyuncu, adeta kendini yeniliyor. 2,5 aylık karantina döneminde evinde adeta bunalan Hilal Altınbilek, tatilde moral ve motivasyon kazanmanın yanı sıra dizinin yeni sezon çekimleri için hazırlanıyor.

Arkadaşları ile birlikte tatile çıkan oyuncu, uzun süre güneşin altında yatıyor. Bronzlaşmakta olan Hilal Altınbilek’in devamlılık noktasında dizideki fiziksel farklılığı 3. sezonda dikkat çekecektir.