Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz çerçöp diye birçok yapıma laf attı ama en beğendiği diziyi de açıkladı!

Cem Yılmaz çerçöp diye birçok yapıma laf attı ama en beğendiği diziyi de açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılı itibari ile dijital platformlara bir yenisi daha eklendi. Gain isimli bu platformda dikkat çeken diziler var. Bunlar arasında Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın başrolünde yer aldığı 10 Bin Adım isimli komedi dizisi büyük ilgi gördü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da hem twitter hem de instagram hesaplarından dizi ile ilgili beğenisini aktaran mesajıyla dikkatleri çekti. Engin Günaydın’ın yıllar sonra ekrana dönmesinin mutluluğunu yaşayan dizi hayranları, 10 Bin Adım’ı zaten sosyal medyada sıklıkla yazıyordu. Bu övgü dalgasına Cem Yılmaz’ın da katılması diziyi daha da çok öne çıkarttı.

Cem Yılmaz, mesajında farklı platformlardaki yapımlara imalı bir şekilde çerçöp olarak göndermede bulundu… İşte Cem Yılmaz’ın 10 Bin Adım dizisiyle ilgili yorumu:

“İngilizler dahil, son zamanda en beğendiğim komedi işi, Helal olsun Devin, Engin ve içindeki tüm kardeşler. 10 Bin Adım Gain deki. Çerçöpün arasında güneş gibi parlıyo :)”

Cem Yılmaz çerçöp diye birçok yapıma laf attı ama en beğendiği diziyi de açıkladı! 8

Eski sevgiliyle “yol arkadaşı” olmak? İki eski sevgili Ezgi ve Memet, sağlıklı bir yaşam için her gün birlikte 10 Bin Adım yürümeye karar verir. Olaylar gelişir.

Cem Yılmaz çerçöp diye birçok yapıma laf attı ama en beğendiği diziyi de açıkladı! 9