Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’dan kaza haberine çarpıcı yanıt: “Ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum!”

Cem Yılmaz’dan kaza haberine çarpıcı yanıt: “Ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Cem Yılmaz, birkaç gün önce trafik kazası haberiyle gündeme geldi. Cem Yılmaz’ın kazada ölümden döndüğü iddia edildi. Başarılı oyuncunun bu iddiaya yanıtı çok çarpıcı oldu.

Cem Yılmaz’ın 24 Temmuz Pazar günü paylaşılan haberlerde Bodrum’da trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Habere göre, Yılmaz, bir taksiyle çarpıştı. Komedyenin Mercedes model aracında hasar oluştu. Ancak bu kaza haberinin ardından bazı kişiler Cem Yılmaz’ı ölümden döndüğü iddiasını sosyal medyada paylaştı.

Bu iddia üzerine Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kazada ciddi bir yaralanma durumu olmadığını söyleyen şunları yazdı: “10 gün önce bi taksici arkadaşla çarpıştık…Arabalar servisten çıktı hasarı onarıldı bile , neredeyse kazayı unuttuk…Sağolsun eş dost telaş yapmış “ölümden döndü “ haberi görünce…ölümden dönen mi var :) elbette ölümden dönmedim direk o yolda ilerliyorum teşekkürler”

Cem Yılmaz’dan kaza haberine çarpıcı yanıt: “Ölümden dönmedim direkt o yolda ilerliyorum!” 7

Cem Yılmaz’ın bu paylaşımı hayranlarının da yüzlerce yorumuna neden oldu. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan hayranları, Cem Yılmaz’dan kendisine dikkat etmesini istedi ve “Sen bize lazımsın” dedi.

Cem Yılmaz, en son kariyeri için çok büyük öneme sahip Erşan Kuneri dizisiyle Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Diziye yönelik eleştirilere rağmen büyük başarı elde eden Cem Yılmaz ikinci sezon için imzayı atmıştı.

Gelen haberlere göre Cem Yılmaz Netflix’e sadece Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunu çekmeyecek. Başarılı oyuncu bu anlaşmalar çerçevesinde iki film ve iki stand-up projesi gerçekleştirecek. Filmlerden biri olan Do Not Disturb’un (Rahatsız Etme) çekimlerine ise sonbaharda başlanacak.