Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı yıllara meydan okuyor!..

Sedef Avcı yıllara meydan okuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar ekranlarda pek çok önemli yapımda rol alan oyuncu Sedef Avcı şu sıralar, oyuncu arkadaşı Deniz Barut ve oğlu Can ile birlikte tatilde.

Tatil pozlarını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaşan Sedef Avcı takipçilerine;  ‘Yıllara meydan okuyorsun’ dedirtti! 40 yaşındaki Sedef Avcı’nın instagram hesabında yayınladığı bikinili pozu hayranlarından övgü dolu pek çok yorum aldı.

Fit görüntüsüyle dikkat çeken oyuncunun paylaşımının altına; ‘Yıllara meydan okuyorsun’ gibi yorumların yanı sıra, ‘Maaşallah’ şeklinde de yorumlar yapıldı.

Sedef Avcı yıllara meydan okuyor!.. 9

Oyuncu arkadaşı Deniz Barut ve meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile evliliğinden olan oğlu Can ile birlikte Akyaka’da olan Sedef Avcı deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Sedef Avcı yıllara meydan okuyor!.. 10

Bugüne kadar birçok önemli projede izlediğimiz Sedef Avcı, özelikle, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Menekşe ile Halil isimli dizideki ‘Menekşe’ karakteri ile çok ilgi çekmişti.Yaprak Dökümü dizisinde de rol alan oyuncu, sonrasında birbiri ardına projelerle büyük tecrübe kazandı.

Sedef Avcı yıllara meydan okuyor!.. 11

Son dönemde ise Payitaht Abdülhamid dizisinde ‘Zeynep’ karakteri ile yer alan oyuncu, bir süre televizyon projelerine ara verdi. Bu süreçte Hükümsüz isimli dijital dizide ve Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sedef Avcı, uzun bir aradan sonra Elkızı ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Sedef Avcı, geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Elkızı’nda ‘Zeliha’ karakterine hayat verdi.