Ana sayfa Dizi Fragmanları Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen yeni diziden çok umutlu!

Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen yeni diziden çok umutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Gençliğim Eyvap, yakında izleyicilerle buluşacak. Önceki hafta dizinin çekimlerine başlandı. Dizi TV programı da setten röportajlar yaptı ve görüntüler paylaştı.

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin çekimleri eğlenceli bir ortamda sürdürülüyor. En son Jet Sosyete dizisinde 3 sezon izlediğimiz Cengiz Bozkurt, çekimlerde enerjilerinin yüksek olduğunu anlattı.

2,5 aylık koronavirüs karantinası sonrasında herkesi çalışma isteği ile dolu olduğunu ifade eden oyuncu, çekimlerin bir pilatoda yapıldığını hatırlattı.

Cengiz Bozkurt, “Evde köreldik. Herkes işinin başına dönmek istiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz ülke olarak. İhtiyatlı olarak, bütün önlemlerimizi alarak… Zaten kapalı bir mekanda, platoda çekiyoruz. Buraya dışarıdan kimse giremiyor. Kontrollü şekilde oyuncular içeri alınıyor. Ateş ölçümleri yapılıyor” diye konuştu.

Komedi dizilerinin sevilen isimlerinden Levent Ülgen de enerjisi yüksek bir ekip ile çalıştığını anlattı. Oyuncu, “Eğlenceli bir senaryo, eğlenceli bir ekip. Umarım iyi olur. Enerjimiz iyi, yüksek. Daha önce çalıştığım arkadaşlarım, çoğunu tanıyorum. O yüzden ben çok umutluyum” dedi.

Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor: Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayeleri izleyeceksiniz.

Beceriksizce çevrilen entrikalar izleyenleri güldürecek.