Ana sayfa Sosyal Medya Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in eli ayağı tutmadı, ağlama noktasına geldi!

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in eli ayağı tutmadı, ağlama noktasına geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile büyük çıkışa imzasını atan Ebru Şahin, son dönemin en popüler isimleri arasına katıldı. Midyat’ta çekilen dizi sayesinde ismini hem ülkemizde hem de dünyanın farklı bölgelerinde duyuran Ebru Şahin, kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

Dizi TV programının sorularını yanıtlayan oyuncu, küçüklüğünden bu yana oyuncu olmak istediğini anlattı. Üniversite döneminde oyuncu olmaya net olarak karar veren Ebru şahin, sektöre reklamlarla atıldı. İlk dizi projesinde ise zorlandığını ifade eden Ebru Şahin, “Gerçekten elim ayağım tutmadı. İlk sahnemde tir tir titredim. Ağlama noktasına geldim” diye konuştu.

Midyat’taki çekimlerde soğuk hava nedeniyle vitamin takviyesi yaptıklarını anlatan oyuncu, soğuk havalarda çekimlerin çok zor geçtiğine değindi.

Reyyan’ın gözyaşlarının ailesini de olumsuz etkilediğini anlatan oyuncu, “Ailem her ertesi gün beni arayıp, ‘Yeter artık kızım ağlama. Biz çok üzülüyoruz, neden öyle yazıyorlar” dediklerini belirtti.

Ailesinin bile ağladığına inanmasını başarısının bir sonucu olarak değerlendiren ünlü oyuncu, “Onlara da inandırıcı geldiği için daha mutlu oluyorum” dedi.

Bir erkekte tarza ve karaktere daha çok önem veren oyuncu, aşka inanan birisi olduğunu ama bu dönemde samimiyete inancının fazla olmadığını sözlerine ekledi.