Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Moray’ın Öğretmen dizisindeki imajı ortaya çıktı!

Ceren Moray’ın Öğretmen dizisindeki imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon boyunca Avlu dizisinde Azra karakterina hayat veren ünlü oyuncu Ceren Moray, Öğretmen isimli Fox TV dizisiyle hayranlarının karşısına yeniden çıkmaya hazırlanıyor.

Öğretmen dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Ceren Moray’ın imajı yayınlanan yeni fragman ile ortaya çıktı. İlker Kaleli ile başrolü paylaşan Moray’ın yeni hali de hayranlarından büyük beğeni topladı. Sosyal medyada Ceren Moray’ın takipçileri heyecanlarının arttığını ve ünlü oyuncunun nasıl bir hikaye ile geleceğini çok merak ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

İlker Kaleli ile Ceren Moray’ın uyumları da ilk kez bu fragman ile görüldü ve başarılı da bulundu.

Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi önemli isimleri de kadrosunda buluşturan Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba günü ilk bölümü ile yayınlanacak. 1. bölümden 3. fragmanı videoda bulabilirsiniz.

Hikayenin baş kahramanı olan fizik öğretmeni Akif Erdem; öğrencilerine bir “insanlık dersi” vermek istemektedir. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmaktadır.

Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

Rehin alınan gençlerin bu durumdan kurtulmalarının tek bir yolu vardır; doğruyu söylemek!

Çocuklara ve hatta tüm ülkeye “iyi insan” olmanın önemini anlatan, empati kurmayı ve düşünmeyi öğreten Akif Öğretmen’i zamanla anlayacak ve çok sevecek olan öğrenciler; yaptıkları yanlışların farkına varıp son derslerini başarıyla tamamlayacaklardır.