Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş’in hayatında yeni bir dönem, yeni bir macera başladı!

Ceyda Ateş’in hayatında yeni bir dönem, yeni bir macera başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş,önceki sezon Star TV’de yayınlanan Çocuk dizisinde başrolde yer aldıktan sonra ABD’deki evine dönmüş ve hamilelik haberini vermişti. Oyuncu, Kasım ayında ise kızı Talya’yı dünyaya getirdi. TV100’den gelen sorulara yanıt veren Ceyda Ateş, sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi.

Ceyda Ateş, “Yeni bir dönem başladı.Çocuktan önceki Ceyda’nın hayatı ile, çocuktan sonraki Ceyda’nın hayatı tabii ki farklı olacak. Attığınız her adımda, aldığınız her kararda tabii ki onu düşünerek davranacaksınız. O yüzden yeni bir dönem, yeni bir macera, yeni şeyler öğreneceğim günler başladı” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, normal doğum yapmayı beklerken gelişmeler sezeryan ile doğum yapılmasıyla neticelenmişti. Oyuncu, sezeryan ile yapıldığı için de çok kolay bir şekilde bu durumu atlattığını anlattı.

Sezeryan olduktan 3 gün sonra hastaneden ayrılıp evine geçtiğini ve 4. günde de evinde kendi yemeklerini kendisi yapmaya başladığını anlatan oyuncu, “O yüzden hiç oturmadım, bundan dolayı da daha kolay atlattım” dedi. Doğuma 47 kilo ile başlayan ve 56 kiloya kadar çıktığını anlatan oyuncu, şimdi ise 50 kilo olduğunu ifade etti.

Ceyda Ateş'in hayatında yeni bir dönem, yeni bir macera başladı! 7

Hamileliğinden önce de sağlıklı beslendiğini ve buna devam ettiğini anlatan Ceyda Ateş, aynı şekilde devam ettiğini vurguladı.

Eşi Buğra Toplusoy’un da doğuma girdiğini ve bunun da hayatlarının en güzel deneyimlerinden birisi olduğunu anlattı. Koronavirüs endişesini de bu süreçte yaşadığını anlatan Ceyda Ateş, herkesin de çok dikkat ettiğini, endişe yaşamasına rağmen, virüs kapmadan evine dönebildiğini söyledi.

Kızını kucağına aldığında çok karışık duygular hissettiğini belirten oyuncu, “Heyecanlandım, korktum, ağladım, bir yanda sağlıklı mı diye düşündüm. Ona nasıl bir hayat sunacağım nasıl bakacağım, onu korumam gerekiyor gibi bir sürü soru sorular geçti kafamdan. Onu bana ilk verdiklerinde, öptüğümde, kokladığımda dünyada hiç bu kadar güzel bir kokuyu koklamamıştım, bambaşka bir duyguydu” dedi.