Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci çok anlamlı ve dolu dolu bir mesaj verdi!

Ceyda Düvenci çok anlamlı ve dolu dolu bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 çocuk annesi olan Ceyda Düvenci, oyunculuk kariyerine de yoğun bir tempoyla devam ediyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla aile olmanın önemine de işaret eden Ünlü oyuncu, verdiği mesajlarla da takipçilerine hayatlarına dokunuyor.

Ceyda Düvenci, ünlü insanların da hayatlarında bir çok sorun olduğunu, bunların içinde bazen kendilerini kaybedebildiklerini ama umut ederek ve tevekkül ederek bunları aştıklarını anlatan mesajıyla ilgi gördü.

Düvenci’nin bu paylaşımına takipçileri de yaptıkları yorumlarla katıldıklarını ve her şeye her türlü zorluğa rağmen hayatın yaşamaya değer olduğunu belirten ifadeler kullandılar.

İşte Ceyda Düvenci’nin anlamı yüklü mesajı:

Hep hatırlatıyorum size, bunu görev edindim kendime. Sık sık hatırlayın sizi bulan güzellikleri. Evet biliyorum bazen güzellikler bulmuyor, zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz, sınanıyoruz, korkuyoruz, endişeleniyoruz, yetersiz hissediyoruz ya da şanssız olduğumuza inanıyoruz bazen biliyorum. Hayat her şartta devam ediyor. Ve sen mutluysan, tevekkül edip devam etmeye karar verirsen, işte tam da o zaman hayat çiçekler açıyor. İnişler bizim için, çıkışlar da… nefessiz kaldığım zamanlarda hep biliyorum, biliyorum ki güneş yüzünü gösterecek ve tüm bulutlar dağılacak… işte bunları düşündüm güneşe bakarken ve yeni heyecanlarımı, onlar için koşturacağım günleri düşündüm. Mesleğimi seviyorum. Anne olmayı seviyorum. Sevgilimin olmayı seviyorum. Çalışmayı, okumayı, gelişmeyi seviyorum… gün güzel başlasın hepinize ???????? ???? @serminyasarofficial

Ceyda Düvenci çok anlamlı ve dolu dolu bir mesaj verdi! 7