Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci’den tüm kız çocuklarına çok anlamlı mesaj!

Ceyda Düvenci’den tüm kız çocuklarına çok anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kız çocuklarına yönelik mesajlar vermeye devam eden ünlü isimlerden birisi de Ceyda Düvenci oldu… Melisa isminde bir kızı bulunan Ceyda Düvenci, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısı ile çok anlamlı bir mesaj paylaştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, kız çocuklarına duyarlı davranılması gerektiğini ifade eden oyuncu, tüm kız çocuklarına da dikkat çeken mesajlar verdi.

“Hayır demeyi öğrenin. Yarası az, güçlü, kendinden emin, okuyan, sağlıklı kadınlar olun ilerde.” diye yazan Düvenci, kalp kırmamalarını, empati yapmalarını ve mutlaka da vicdanlı olmalarını tavsiye etti.

Düvenci’nin mesajı şöyle:

Canım kızım ve içimdeki kız çocuğu, o kadar güzel ve biriciksiniz ki… sözüm size ve tüm kıymetli kız çocuklarına; önce kendinizi çok sevin,elalem ne der hiç düşünmeden yaşamayı ve hayır demeyi öğrenin, bedeninize dokundurtmayın hiçkimseye, dokunulduğu an basın çığlığı son gücünüzle ve en çok kendinize inanın. Hayat size bu duygunuzu ve bilgi birikimini besleyecek yuvalar sağlasın, özgürlüğünüzü, özlük haklarınızı bilerek büyüyün. Yarası az, güçlü, kendinden emin, okuyan, sağlıklı kadınlar olun ilerde.

Çok okuyun, çok eğlenin, kahkahalarla gülümseyin, çok oyunlar oynayın. Aşktan korkmayın, mutlu yuvalar aşkla kurulur. Huzurlu geçsin ömrünüz, iyiliklerle, iyi insanlarla karşılaşın hayat boyu… bunları sağlamak elbette çoğunlukla biz büyüklere bağlı. Merak etmeyin ödevini çalışan ve kendini yetiştiren büyüklerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Yaşadığınız an en güzel anınız olsun. Geçmişe takılıp, geleceğe endişelenip gününüzü kaçırmayın. Kalp kırmayın, empati bilin ve mutlaka vicdanlı olun… #dünyakızçocuklarıgünü z kutlu olsun. Bizim için her gün önemlisiniz… sizleri olduğunuz gibi seviyoruz ve her şartta yanınızdayız… #balköpüğüm

Ceyda Düvenci'den tüm kız çocuklarına çok anlamlı mesaj! 7