Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur 38. yaş gününde dileklerde bulundu!

Çiğdem Batur 38. yaş gününde dileklerde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kurtlar Vadisi dizisinin Savcı Leyla’sı olarak akıllara yazılan ünlü oyuncu Çiğdem Batur, 13 Temmuz 1982 doğumludur… 38. yaş gününü kutlayan ünlü oyuncuya hem yakınlarından hem de takipçilerinden birçok kutlama mesajı geldi.

Instagram hesabından yayınladığı paylaşım ile doğum gününü kutlayan herkese teşekkür eden ünlü oyuncu, mutluluğunu da kelimelere yansıttı. Tüm sevdikleri için huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir gelecek temenni eden ünlü oyuncu, tüm yaşlarını da sevdiğini belirtti.

İşte Çiğdem Batur’un 38. yaş gününde paylaştığı mesajı: “İyi ki bu bedene, iyi ki bu aileye, iyi ki bu dostlara, iyi ki bu sevgiye, iyi ki bu hayata, iyi ki bu tecrübelere, iyi ki bu inanca sahibim ve bunlarla yaşıyorum. “İyi ki”lerime ”iyi ki”ler katmak dileğim. Günüme neşe, renk ve mutluluk kattınız.

İyi ki hayatımdasınız, iyi ki hayatınızdayım. Hoş geldin yeni yaşım seni ve geçmişe yolladığımız onca seneyi seviyorum. Huzurla, mutlulukla, sağlıkla ve sevdiklerimizle nice mükafat dolu yıllarımız, yollarımız, yaşlarımız olsun.

Büyüdükçe büyütüyor insan ruhunu. Bu yolculukta bana yoldaşlık ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şükür ve minnetle, nicelerine.”

Çiğdem Batur 38. yaş gününde dileklerde bulundu! 7