Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisi tam atv izleyicisine göre!

Maria ile Mustafa dizisi tam atv izleyicisine göre!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı dizilerinden birisi de atv için NTC Medya tarafından hazırlanmakta olan Maria ile Mustafa… Dizi özünde yabancı gelin üzerine odaklanan bir yapım. Daha önce ekranda iz bırakan Yabancı Damat’a olan benzerliğinin yanı sıra önemli bir ayrışması da var.

Dizinin usta yönetmeni Faruk Teber, Maria ile Mustafa’nın Yabancı Damat’tan farkını anlatmış ve drama yönelik bir proje olduğunu belirtmişti. Hatırlanacağı gibi Yabancı Damat daha çok komediye doğru evrilen bir yapımdı. Ancak Maria ve Mustafa dizisi drama doğru yönelen bir iş olacak.

Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent’in yanı sıra Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yayınlanacağı atv’de belirli bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor. atv izleyicisinin bu yapımı sevmesi ve dizinin iyi iş yapması bekleniyor.

Milliyet Blog’da değerlendirmelerde bulunan Anibal Güleroğlu, Maria ile Mustafa dizisini değerlendirdi ve atv izleyicilerine dikkat çekti:

“ATV’de yer alan diziler çoğunlukla tutan işler olmakta. Abartılar veya eksiklikler olsa bile izleyici ATV dizilerine itibar etmekte. Hele de aşk çatışmacılığı yoğunsa veya zıtlıklardan komedi geliştirilmişse… İzleyicinin ‘Biz böyle aşkları severiz’ dememesi sürpriz oluyor neredeyse. Velhasıl, ‘Maria ile Mustafa’ da iş yapar büyük ihtimalle.”

Yeni Gelin dizisiyle büyük bir çıkış yapan Jessica May için de bu yeni dizi önemli bir viraj olacak.En son Tek Yürek dizisiyle TRT1 ekranında izlediğimiz Hilmi Cem İntepe de kişisel gelişiminde yeni tecrübeler yaşayacağı bir yapım bulmuş oldu.

Anibal Güleroğlu, yazısında Jessica May’in eski rolü Bella’dan sıyrılıp sıyrılamayacağını da merak ediyor. Güleroğlu, bu konuda şu yorumda bulundu:

“Jessica May, oyunculuğunu, yabancı bir genç kızın Adana’nın bir aşiretine gelin olmasının anlatıldığı ‘Yeni Gelin’deki Bella’dan soyutlayarak yabancı gelin Maria’ya dönüşebilecek mi? Kolombiyalı Maria ile Ürgüplü Mustafa’nın aşklarına sokulan çomaklarda özgünlük mü yoksa ‘Yabancı Damat-Yeni Gelin’ harmanı mı ağır basacak? Karakterler, aşkın her tür yabancılığı aşma gücünü yansıtacak donanımla yaratılacak mı? Yoksa ‘Bir yaz dizisi’ havasında mı ele alınacak her şey? Tümünü izleyip değerlendireceğiz.”