Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisine iki yeni isim daha katıldı

Çocuklar Duymasın dizisine iki yeni isim daha katıldı

tarafından zk zk
Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’, yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği projenin kadrosuna, iki oyuncu daha katıldı.

Çocuklar Duymasın`ın yeni bölümünde Fatih Dokgöz, Simay’ın babası Rıza karakterine hayat verecek.

Son olarak Ölene Kadar dizisi ile ekranlara gelen Fatih Dokgöz Çocuklar Duymasın’da Haluk’a dünür oldu ve Karadeniz’li bir ailenin babası olarak ekranlara gelecek. Rıza karakteri Havuç’un kayın pederi olacak ve Simay’ın babası olarak ekranlara gelecek. Çocuklar Duymasın’da bol bol Rıza ve Haluk çekişmesi izleyeceğiz.

Çocuklar Duymasın dizisine iki yeni isim daha katıldı 8

Fatih Dokgöz Kimdir?

28 Haziran 1977 Sivas doğumlu olan Fatih Dokgöz 41 yaşındadır. Son olarak Ölene Kadar dizisinde Erdal karakterine hayat veren Fatih Dokgöz Beyaz Yalan dizisinde de Hikmet karakterine hayat vermiştir. Sümela’nın Şifresi:Temel’de de Turabi karakterine hayat vermiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Erzurum Devlet Tiyatrosunda oyunculuğa başlamıştır. Şuanda İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Fatih Dokgöz Duygu Dokgöz ile evlidir ve 1 oğlu vardır.

Diziye katılacak diğer isim de Seda Fettahoğlu. Oyuncu dizide Simay’ın annesi Sultan’ı oynayacak.

Çocuklar Duymasın dizisine iki yeni isim daha katıldı 9

Seda Fettahoğlu kimdir?

1979 doğumlu olan oyuncu Trabzonlu’dur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç’un kayınvalidesini oynayacak. Seda Fettahoğlu’nun rol aldığı diziler Koçum Benim,Sihirli Annem ve Yalan Dünya, Çatı Katı, Savcının Karısı.