Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek’in Sefirin Kızı’na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı!

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek’in Sefirin Kızı’na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisi, Star TV’de ilk başladığında iddialı bir yapım olarak ekranlara gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanmaya başlanan diziye, bir süre Covid 19 salgını nedeniyle ara verilmişti. Sezon finalinin ardından, Eylül ayında yeniden ekranlara geldi dizi.

Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları dizi, bir destan gibi sunulan aşk hikayesiyle birlikte izleyenlerin de dikkatini çeken  bir yapım oldu.

Atagül’ün Nare ve Engin Akyürek’in de Sancar karakterlerine hayat verdiği dizi, sezon başında da ilgiyle izlenmekteydi ancak bir süre sonra Neslihan Atagül’ün ani rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmasıyla kan kaybetmeye başladı.

Geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı yaşayan oyuncunun doktorlarının da tavsiyesi üzerine diziyi bırakmak zorunda kalmasıyla, hızlı bir çare arandı ve Nare karakteri aniden çekip giderken, diziye Tuba Büyüküstün Mavi karakteriyle geldi.

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 12

NGM Media ve O3 Medya ortak olan ve Yönetmeliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un yazdığı diziyi izleyenler, Nare ve Sancar aşkından sonra Mavi ve Sancar aşkının hızla hikayeye dahil olmasıyla hikayeden koptular.

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 13

Bu kopuşla birlikte olayların akışı da başka türlü gelişti ve izleyicinin ilgisi de dağıldı. Reytingleri de düşen dizi, dün akşam 52. bölümle ekrana veda etti. Baştan beri dizinin zaten 52 bölüm olarak planlandığı da kulislerde konuşulmakta.

Engin Akyürek, dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından, başta Tuba Büyüküstün olmak üzere tek tek tüm oyunculara, yönetmene, senariste, yapımcılara, kamera arkası ekibe ve izleyenlere teşekkür etti.

Uzun bir şekilde yazdığı mesajında kimseyi atlamamaya özen gösterdiği de anlaşılıyor oyuncunun. Fakat pek çok kişinin dikkatini çeken bir detay, gözlerden de kaçmıyor bu mesajda!

Engin Akyürek, 36. bölüme kadar dizide birlikte başrolde yer aldığı Neslihan Atagül’ün ismini bu veda paylaşımında hiç geçirmedi! Bu ince ayrıntı, Engin Akyürek’in unuttuğu bir detay da olabilir ama yine de başından beri emek vermiş rol arkadaşını yazmamış olması da dikkatlerden kaçabilecek bir durum değil!

İşte Engin Akyürek’in mesajı ve veda paylaşımları…

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 14

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 15

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 16

Çok şaşırtan detay! Engin Akyürek'in Sefirin Kızı'na veda paylaşımında, Neslihan Atagül şaşkınlığı! 17