Ana sayfa Sosyal Medya Çok şirinsin… Hande Erçel’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını gördünüz mü?

Çok şirinsin… Hande Erçel’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, pek çok kişi gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle sosyal medyadan mesaj yayınlayanlar arasındaydı. Cumhuriyetimizin 97. yılını kutladığımız bu günde, ünlü isimlerin paylaşımları da dikkat çekti.

Türk bayrakları ve Atatürk fotoğraflarıyla yapılan kutlamaların yanı sıra Hande Erçel gibi çocuklarının, yakınlarının günün anlam ve önemine uygun görüntüleriyle kutlayanlar da vardı.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Hande Erçel ise Cumhuriyet Bayramı kutlamasını, minik yeğeni Mavi Aylin ile yaptı.

Ablası Gamze Erçel’in kızına olan düşkünlüğünü, sosyal medya hesabını takip edenler iyi biliyor. Her fırsatta yeğenine koşan Hande Erçel, Cumhuriyet Bayramı’nı da Mavi ile geçirdi.

Erçel’in instagram hesabının story bölümünden yaptığı paylaşım ise herkesin yüreğini ısıttı. Minik Mavi’nin kırmızı beyaz kıyafeti ve üzerindeki Atatürk imzası ile birlikte, Hande Erçel’in “Atam izindeyiz” notu da dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Çok şirinsin... Hande Erçel'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını gördünüz mü? 9

Çok şirinsin... Hande Erçel'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını gördünüz mü? 10

Çok şirinsin... Hande Erçel'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını gördünüz mü? 11