Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Emrah, yine “Gri’nin Eli Tonu” filmine bağladı, izleyici fena ti’ye aldı!

Çukur dizisinde Emrah, yine “Gri’nin Eli Tonu” filmine bağladı, izleyici fena ti’ye aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin yeni bölümünde Emrah’ın Ezgi arasında geçen konuşmalar yine tartışma konusu oldu sosyal medyada.

Ezgi’nin Emrah’a sürekli olarak ‘efendim’ diye hitap etmesi ve köle gibi davrandığı sahneler, yine dizinin en çok konuşulan sahnelerinden birisi oldu.

Sena’yı delirtmeye çalışan Emrah’ın bir doktorun yerine geçirdiği Ezgi, bu kez Emrah’ın yapmak istediklerine tepki verdi.

Yamaç’ın gerçeği öğrenmesi durumunda ikisini de öldüreceğini söyleyen Ezgi’ye Emrah yine psikolojik olarak işkence yapmaya devam etti.

Ezgi’ye diz çöktüren Emrah’ın bu tavırları, hem eleştirildi hem de dalga geçildi.

Sosyal medyada pek çok kişi, Emrah’ın nasıl bir psikopat olduğunu anlamaya çalışırken, yaşanan sahnelere de yorum yağdırdı.

Sado-mazoşist bir ilişki içinde oldukları düşünülen Emrah ve Ezgi’nin tavırları, izleyenleri şaşkına uğratmaya devam ediyor.

Daha önce 29. bölümde de yaşanan benzer sahneleri ekran başındakiler hayretler içinde izlemişti. Ezgi, Emrah’ın resmen kölesi olmuş durumda! Hem Emrah’tan korkuyor hem de sürekli “Efendim” diye hitap ediyor. Emrah’ın kadına yaşattıkları, Sena’yı da nasıl bir ruh haline sürüklediğinin göstergesiydi adeta.

Ancak izleyenlerin bir konuda da kafasında soru işaretleri oluşuyor. Emrah, kardeşi Sena’ya neden böyle bir kötülük yapmaya devam ediyor? Daha da önemlisi Yamaç’a darbe vurmak için kardeşini bu şekilde nasıl harcayabiliyor?

Gerçi Ezgi’ye yaptıklarına bakılınca, Emrah’ın ciddi bir ruh hastası olduğu zaten anlaşılıyor.

Çukur dizisinde Emrah, yine "Gri'nin Eli Tonu" filmine bağladı, izleyici fena ti'ye aldı! 7

Sosyal medyada bu sahneleri izleyenlerin yorumu, daha önce de olduğu gibi tüm dünyada büyük yankı uyandıran Grinin 50 Tonu(Fifty Shades Of Grey) filmini düşündürdü.

Sadomazoşist bir ilişkileri olduğu anlaşılan Emrah ve Ezgi arasında yaşanan bu sahne, izleyenleri hem şaşırttı, hem güldürdü hem de eleştirilere neden oldu.

Peki nedir Sadomazoşizm:

“Mazoşist; diğer adı ile Sadomazoşizmdir. Mazoşist, acı çekmekten zevk alan kişidir. Sadomazoşizm terimi de bu iki kavramın birleşmesiyle oluşur, acı çekmekten ve çektirmekten hoşlanmak anlamına gelir. Sadomazoşist demek hem sadizimden hemde mazoşizm aynı zamanda hazza ulaşan demektir. Mazoşist, karşısındaki kişiye acı vermek veya eziyet etmekten seksüel bir haz duymanın adıdır.”

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ezgi ve Emrah arasında gerçekten böyle bir ilişki mi var ilerleyen bölümlerde daha açıklık kazanacak diye düşünüyoruz. Ancak Ezgi’nin ‘efendim’ diyerek Emrah karşısında köle olmuş davranışları, izleyenlerde Grinin 50 Tonu filmindeki sahneleri hatırlatıyor.

Emrah’ın ruh halinin bozuk olduğu, şiddete meyilli olduğu ve Sena’ya da zamanında çok psikolojik, fiziksel işkence yaptığı anlaşılmıştı ancak bu kadarını kimse beklemiyordu!

Emrah’ı Dominant bir karaktere büründüren ve şaşkına çeviren bu sahneye gelen bazı yorumlara bakalım:

“Çukurun 50 tonu”

“Emrah da sadomazo cikti vay be!”

“Dominant Emrah, kadına bile üzüldüm! Emrah sen ne çeşit bir psikosun”

“Mr. Emrah Grey”

“Emrah ne yaptın da bu kadar kölen köpeğin oldu bu Ezgi?”

“Fifty Shades of Emrah!”

“Ulan Emrah şimdi de sadomazo çıktı. Beyefendiyi de geçti kötülükte bence.”

“Emrahta da tam dominant tipi vardı!”

İşte tartışmalara neden olan o ilginç sahne: