Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde kahreden iki gelişme! Cesetleri bulunuyor!

Çukur dizisinde kahreden iki gelişme! Cesetleri bulunuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4. sezonuyla ekrana gelen Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, finale doğru giderken ilginç gelişmeler de beraberinde geliyor. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak bir olay ise izleyenleri hüzünlendirecek! Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu gibi isimlerin rol aldıkları dizideki gelişme, yeni bölüme damgasını vuracak!

Ekranın fenomen dizilerinden birisi olan Çukur’un Mayıs sonunda final yapacağı biliniyor. Dizinin hikayesinde sert ve çarpıcı gelişmeler izleyenleri final öncesinde şaşırtmakta.

Dizinin ilk bölümlerinden beri varolan kimi karakterler birer birer ölürken, yaşanan ölümlere karşın Amca Cumali Koçavalı’nın yaptıklarını kimse durduramıyor!

Çukur dizisinde kahreden iki gelişme! Cesetleri bulunuyor! 7

Yamaç’ın zorlu bir mücadele verdiği süreçte, onun yanında olan en yakınları da bir bir Amca’nın kurbanları olmakta. Bir kaç bölüm önce Kubilay Aka’nın oynadığı Celasun, Amca tarafından öldürtülmüştü.

Düşmanlarıyla işbirliği yaptığını öğrenen Amca’ya hesap soran Karaca da onun tarafından elleriyle boğularak öldürüldü. Böylece Ece Yaşar da diziden ayrıldı.

Dizinin sevilen bu iki karakterinin ardından, bu hafta da Amca’nın kurbanı Emmi oldu. Kadir Çermik de bu hafta diziye veda etti.

Gelecek bölümde ise izleyenleri hüzünlendiren gelişmeler yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni bölümde Karaca ve Celasun’un cesetlerinin bulunacağı kulis bilgisini paylaştı sosyal medya hesabından. Aynı zamanda Emmi’nin cenaze töreni ile birlikte ekran başındakileri üzecek bir bölüm geliyor…

or