Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine sürpriz oyuncu! Üstelik Aliço ile bir ilgisi var!

Çukur dizisine sürpriz oyuncu! Üstelik Aliço ile bir ilgisi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Çukur dizisi, yeni sezonda da heyecanlı sahneler ve yeni karakterlerle yoluna devam ediyor. Dizinin kadrosuna bu yıl aralarında Mustafa Avkıran, İrem Sak, Barış Arduç, Nejat İşler gibi pek çok isim katıldı. Karakterlerden bazıları diziye veda ederken, yeni karakterler de ortaya çıkıyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı dizinin yeni sezonunda, Erdenet ailesi Koçovalılar’la amansız mücadelesini sürdürüyor.

Aras Bulut İynemli’nin Yamaç karakteriyle dizinin ana karakteri olduğu Çukur’da, Aliço da ilk sezondan beri varlığını sürdürüyor. Kimi zaman öldü sanılan Aliço, bir şekilde tehlikelerden kurtulmayı başarırken, kağıt toplayan zararsız biri gibi duran Aliço’nun, geçmişinde keskin nişancı olduğu ve çok zeki bir kişi olduğu da biliniyor.

Çukur dizisine sürpriz oyuncu! Üstelik Aliço ile bir ilgisi var! 8

Rıza Kocaoğlu’nun başarılı performansıyla adeta bir fenomen haline getirdiği Aliço ile ilgili bir yeni hikaye geliyor diziye. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından diziye Begüm Akkaya’nın katılacağı bilgisini verdi.

Kulis bilgisine göre Akkaya, dizide Seher isimli bir kadını oynayacak. Şimdiden merak konusu olan Seher’in ise Aliço ile bir bağlantısı olabilir!

Alınan bilgiye göre, Aliço ve Seher’in yollarının tesadüfi bir şekilde kesişmesi söz konusu olacak!

Çukur dizisine sürpriz oyuncu! Üstelik Aliço ile bir ilgisi var! 9

Begüm Akkaya, 1991 doğumlu başarılı bir oyuncu. Daha önce rol aldığı yapımlarda oyunculuğuyla dikkat çekmişti. Aydoğan, ilk olarak 2006’da Doktorlar isimli diziyle ekranlara geldi. Aşk Tutulması, 72. Koğuş filmlerinde oynadı.
Muhteşem Yüzyıl, Acayip Hikayeler, Cinayet Masası İstanbul, 20 Dakika dizilerinde rol alan Akkaya, Bugünün Saraylısı isimli dizideki Feride rolüyle de hafızalara kazındı.

Ödüllü bir oyuncu olan Begüm Akkaya, Altınsoylar dizisinin ardından Adı Zehra’da da Hayal karakterine hayat veriyordu. Daha sonra Kurşun dizisinde oynayan Akkaya, son olarak da Kanal D’nin kısa bir süre önce final yapan dizisi Yeni Hayat’ta da Fatma rolündeydi.