Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisine yeni geldi ama herkesin beğenisini kazanmayı başardı!

Çukur dizisine yeni geldi ama herkesin beğenisini kazanmayı başardı!

tarafından ker_def

Milliyet Blog’dan Abdurrahman Balcılar, Çukur dizisinin büyük başarısını köşesine taşıdı:

“Çukur” Pazartesi Gecesi 3 Kategoride de Lider! Çukur’a Yeni Oyuncu

VARTOLU SADETTİN ÖLÜYOR MU?

Başrollerini Aras Bulut İynemli (Yamaç), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Ercan Kesal (İdris), Perihan Savaş (Sultan), Mustafa Üstündağ (Kahraman), Öner Erkan (Selim), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Burak Sergen (Baykal), Nebil Sayın (Muhittin), Kubilay Aka (Celasun), Ahmet Tansu Taşanlar (Avukat Nazım), Çetin Sarıkartal (Paşa), Kadir Çermik (Emmi), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret), Boncuk Yılmaz (Saadet), Cem Uslu (Metin), Kemal Yıldıran (Kemal), Aytaç Uçan (Meke), Elif Doğan (Hale), İlayda Alişan (Akşın), Ece Yaşar (Karaca), Mustafa Kırantepe (Medet), Doğancan Sarıkaya (Acar) oynadığı Çukur; Ay Yapım’ın Pazartesi gecelerinin rakipsiz dizisi oldu.

Dün akşam 17.bölümü ile Show Tv ekranlarındaydı. Maşallah diyelim, her 3 kategoride birinciliği kimselere bırakmadı. Geçen hafta AB’de olan birinciliğini dün akşam Total grubunda da ele geçirdi. Böylece; Total’de, 11,70 AB’de, 14,09 ve ABC1’de 14,84 rating puanı ile olmak üzere her üç kategorinin de lideri oldu.

Ay Yapım diziye yeni karakterlerle takviye etmeye başladı. Akşamki bölümde yeni oyuncu olarak, Komiser Emrah karakteri olarak Alperen Duymaz yer aldı. doğrusunu söylemek gerekirse izleyici tarafından çok sevildi. Trafik polisi ile olan sahnelerinde alaycı tavrı ile seyirciden tepki aldı. Atletik yapısı ile yakışıklı görüntüsü ile beğenildi.

Çukur dizisine yeni geldi ama herkesin beğenisini kazanmayı başardı! 8

1992 Ankara doğumlu olan Alperen, Şu sıralarda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim almakta olup 2. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Mankenlik yapan Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yer almış, sonra da Acı Aşk dizisinde oynamıştır. Son olarak 2016’da Bodrum Masalı dizisinde ‘Ateş’ karakteri olarak yer almıştır.

Çukur dizisine iyi bir giriş yapan Alperen Duymaz, Komiser Emrah olarak sevilecek gibi duruyor.

Vartolu Sadettin dün akşam mezar sahneleri dışında yoktu. Her ne kadar arabasında ateşler içinde öldürülüp mezara gömülse de izleyici onu bırakmayacaktır. Önümüzdeki bölümde bunun bir aldatmaca olduğunu ve Vartolu tekrar karşımıza çıkacaktır. Twitter da Krallar ölmez twitleri atılmıştır. Çukur’da Vartolu Sadettin’siz olmaz. Onu gözü yaşlı olarak sevdiği arkasından göz yaşı dökmüştür.

Somera araştırmalarına göre Çukur ayrıca en çok konuşulan diziler arasında ilk sırada yer almıştır.

Çukur dizisine yeni geldi ama herkesin beğenisini kazanmayı başardı! 9

Çukur artık Show Tv’de herkesin sabırsızla beklenen fenomen dizisi olmuştur. Şimdiden bir sonraki bölüm merakla beklenmektedir. Vartolu Sadettin gerçekten öldü mü?

26 Şubat akşamını Vartolu Sadettin’i tekrar görmek için sabırsızlıkla bekliyor. Yeni bölümden ilk sahnede; Yamaç’ın vurulmasını engelleyen ağabeyi Selim, Yamaç’ı kenara itiyor ama kendisi sırtından kurşunlanıyor. (1)

Çukur, 18.Bölüm 26 Şubat akşamı Show Tv ekranlarında olacak. Yamaç’ın abisi Selim’in ölmemesi için “Hayır…” haykırışı hala kulaklarımızda…

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar-Milliyet Blog