Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur gibi bir dizide böyle bir hatayı görmek çok şaşırttı!

Çukur gibi bir dizide böyle bir hatayı görmek çok şaşırttı!

tarafından ker_def
Çukur 30. yeni bölüm fragmanındaki inanılmaz hata gözlerden kaçmadı!

Çukur 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa, yaşam savaşı verirken sürpriz bir gelişmeyle hayatları kurtuluyor. Fakat İdris Koçovalı ile Vartolu esir alınıyor ve ölümle burun buruna geliyor. Öte yandan yayınlanan fragmandaki hata ise seyircinin gözünden kaçmıyor.

Pazartesi günleri reytinglerde zirveyi kimseye bırakmayan Çukur dizisinin 30. bölüm fragmanı yayılandı. Çukur yeni bölümde İdris Koçovalı ve Vartolu, kahvehanede rehin alınıyor. İkili ölümle burun buruna gelirken, kurtulup kurtulamayacakları ise merak konusu…

İNANILMAZ HATA

Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa soğuk hava deposunda mahsur kalıyor. 4’lü nasıl kurtulacaklarını düşünürken sürpriz bir gelişme yaşanıyor ve hayatları kurtuluyor.

Yayınlanan fragmandaki inanılmaz hata ise gözlerden kaçmıyor. Yamaç, gemide Nazım’ın adamıyla çatışıyor. Çatışma esnasında Yamaç, adamın hem ayağına hem de yüzüne kurşun sıkıyor. Fakat, adamın ne ayağındaki çizmeye ne de yüzüne hiçbir şey olmuyor.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur gibi bir dizide böyle bir hatayı görmek çok şaşırttı! 7

İdris’in kahvede ölümle burun buruna geldiği 30. bölüm 2. tanıtımda Yamaç, İdris’in rehin alındığını öğreniyor.

İdris ve Vartolu’nun adamlardan kurtulmak için yaptığı hamleler heyecanı yükseltirken, ikili arasındaki buzlar eriyor mu sorusu akla geliyor. İdris’in “Bak biz gideriz yeter ki Çukur kalsın yerinde!” sözleri dikkat çekerken, Sena giderek kötüleşiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur’un Pazartesi akşama gelecek 30. bölümünde soğuk hava deposunda kapana kısılan Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa yaşam savaşı verir. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda yaşanan beklenmedik bir gelişme kurtulmalarını sağlar. Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır.

Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir. Çukur’un yeni bölümünde taşlar yerinden oynarken, adrenalin de giderek artacak.