Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a iki bomba isim geliyor! Ortalık fena karışacak!

Çukur’a iki bomba isim geliyor! Ortalık fena karışacak!

tarafından zk zk
Show TV’nin Çukur dizisi, yeni sezonda sürpriz transferlerle çok konuşulacak!

Cumali karakterinin büyük bir merakla beklendiği diziye iki yeni isim dahil oldu.

Geçtiğimiz günlerde Berkay Ateş’in dizinin kadrosuna katıldığı haberlerinden sonra bu kez de son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehim Paşa karakterini oynayan Erkan Avcı’ın Çukur dizisinin yeni sezonunda sürpriz bir ismi oynayacağı ortaya çıktı.

Çukur'a iki bomba isim geliyor! Ortalık fena karışacak! 8

ERKAN AVCI

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ederken gelen sürpriz haber, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Erkan Avcı’nın Cumali olup olmayacağı günün en önemli sorusu haline geldi adeta!

Bir başka sürpriz isim daha kulislerde dolanıyor. Necip Memili’nin de Çukur’un yeni sezonunda yer alacağı söylentisi, kulisleri heyecanlandırdı. Necip Memili, geçtiğimiz sezon PuhuTV’de yayınlanan Haluk Bilginer ve Cansu Dere’nin başrolünde oynadığı internet dizisi Şahsiyet’te de rol almıştı.

Çukur'a iki bomba isim geliyor! Ortalık fena karışacak! 9

NECİP MEMİLİ

İki başarılı ve oynadıkları her karakteri fenomen haline dönüştüren oyuncunun diziye katılması, Çukur’un yeni sezonunun çok daha sürprizli geçeceğinin de bir göstergesi!

ERKAN AVCI KİMDİR?

Erkan Avcı 1 Ocak 1982 Diyarbakır doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi’ni bitirmiştir. Karadayı dizisinde (Barut) Necdet Güney isimli karakteri canlandırarak ünlenmiştir. Zenne filminde oynadığı “Ahmet” rolüyle 2011 yılı, 48. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ödüller: En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Zenne) / 48. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali 2011

Oynadığı Dizi ve Filmler: Daha (Sinema Filmi, 2016)- Uzun Hikaye (Selami, Sinema Filmi, 2012)- Karadayı(Necdet, Tv dizisi, 2013-2014)- Zenne (Ahmet, Sinema Filmi, 2011- Gişe Memuru (Afar Şoför 2, Sinema Filmi, 2011)- Can (Ali, Sinema Filmi, 2011)- Vakit (Çoban, Kısa Film, 2010)