Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da oynayan Necip Memili’nin kardeşi, Yasak Elma dizisinde ortaya çıktı!

Çukur’da oynayan Necip Memili’nin kardeşi, Yasak Elma dizisinde ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren Necip Memili’nin kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı! Memili’nin kardeşinin Yasak Elma dizisinde oynayacağı öğrenildi. Bahtiyar Memili, Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerinde Sedai karakteriyle yer alacak. Bahtiyar Memili, daha önce başka yapımlarda da rol aldı.

Pek çok kişi Necip Memili’nin kardeşi Bahtiyar Memili’yi hatırlamakta zorlanacaktır. Ancak Bahtiyar Memili, ilk olarak 2014 yılında Kaçak isimli dizide rol almıştı. Daha sonra Kaçma Birader filmi, Kehribar dizisinde de oynadı.

Bahtiyar Memili, Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Karakomik Filmler’in Emanet versiyonunda Polis ve Deli versiyonunda da Caner karakterini canlandırdı.

Bu kez Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Bahtiyar Memili, dizide Erdal Özyağcılar’ın oynayacağı Hasan Ali’nin sağ kolu olan Sedai rolüyle ekranlara gelecek.

Çukur'da oynayan Necip Memili'nin kardeşi, Yasak Elma dizisinde ortaya çıktı! 7

Yasak Elma dizisinin bu hafta ekrana gelecek olan 85. bölümünden sonra her şey değişecek. Diziden Halit, Kaya, Yiğit, Lila ve Kerim karakterleri ayrılıyor. Hepsinin aynı bölümde mi ayrılacağı bilinmiyor ancak Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun, merdivenden düşerek ölüyor.

Bu arada diziye Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Berk Oktay da katıldı.