Ana sayfa Dizi Haberleri İşte İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisinin afişi ve sürpriz bir kamera arkası

İşte İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisinin afişi ve sürpriz bir kamera arkası

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de bir dizi bitiyor, bir diğeri gelmek için gün sayıyor! Cuma akşamları yayınlanan Babil dizisi, gelecek hafta 20. bölümüyle ekranlara veda edecek. Hemen onun ardından da çekimleri bir süredir devam eden Seni Çok Bekledim dizisi gelecek. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynayacağı dizi merakla beklenirken, afiş çekimleri de yayınlandı.

Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu’nun rol aldıkları Babil dizisi, ne yazık ki Cuma akşamları ekrana gelen diğer yapımlar karşısında reytingleriyle rekabet edemedi.

Star TV bu kez bir başka atını oyuna sokmaya hazırlanıyor adeta! Bu kez Seni Çok Bekledim dizisi geliyor. Bakalım karşısındaki Ramo, Kırmızı Oda, Hercai, Çocukluk, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamit dizileriyle birlikte Seni Çok Bekledim nasıl bir sınav verecek?

Son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu, bu kez Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz isimli fotoğrafçı bir kadına hayat verecek. Ekrana en son İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk rolüyle gelen Özcan Deniz, aynı zamanda dizinin yapım ortağı.

Uzun süredir çekimleri devam eden dizinin afişi de yayınlandı. İrem Helvacıoğlu’nun parlement mavisi uzun bir elbise ile yer aldığı afiş çekimin kamera arkasındaki bir anı da Özcan Deniz instagram sayfasından paylaştı.

Seni Çok Sevdim’in kadrosunda ayrıca Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu da yer almakta.

İşte Özcan Deniz’in paylaşımı ve afiş fotoğrafları:

#backstage #seniçokbekledim @iremhlvcioglu @dnzfilm #skalayapım #startv #startvdizi @altugsahin ..Çok uzuuun ve de yorucu bir ön hazırlık ve şimdi de set..Az kaldı????????????

İşte İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in Seni Çok Bekledim dizisinin afişi ve sürpriz bir kamera arkası 9

İşte İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in Seni Çok Bekledim dizisinin afişi ve sürpriz bir kamera arkası 10

İşte İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in Seni Çok Bekledim dizisinin afişi ve sürpriz bir kamera arkası 11