Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Nazım’ı Tansu Taşanlar’ı yeni sezonda hangi dizide izleyeceğiz?

Çukur’un Nazım’ı Tansu Taşanlar’ı yeni sezonda hangi dizide izleyeceğiz?

tarafından ker_def
Son olarak Çukur dizisinde Avukat Nazım karakterine hayat veren Tansu Taşanlar, yeni sezonda TRT 1 ekranlarında hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kamil Aydın’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Mehmetçik Kutül Amare dizisi, yeni sezonda daha güçlü bir şekilde ekrana dönmek için yenilikler yapmakta.

Bu yeniliklerden birisi de yeni karakterler…

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan dizinin yeni karakterlerinden birisi de Çukur dizisinden transfer oldu.

Tansu Taşanlar, dizinin yeni kozu olarak ekranda yerini alacak.

Vatanım Sensin dizisinde Hasan Basri karakterini canlandırdıktan sonra Çukur’da Avukat Nazım olarak dikkat çeken Tansu Taşanlar, başarılı dizilerde rol alan bir isim olarak dikkat çekmekte.

Küçük Kadınlar dizisinde Ceyhun olarak ekran kariyerine başlayan Taşanlar, Bir Bulut Olsam dizisinde ise Salih karakterine hayat vermişti. Yalancı Bahar’ın Aras’ı, Kara Para Aşk’ın Arda’sı ve Analar ve Anneler’in Halil’i ondan başkası değildi.

Sadece o da değil…

Yapımcı Mehmet Bozdağ Mehmetçik Kutül Amare’yi yukarı taşımak amacıyla başka isimleri de kadroya dahil etme yolunu tercih etti.

Riva’da kurulan görkemli platoda çekilen dizinin kadrosuna ayrıca Berk Erçer, Dilşat Çelebi ile Cansu Fırıncı da sürpriz karakterlerle katıldı.

Okuma provaları süren dizinin hafta sonu sete çıkması planlanıyor.