Ana sayfa Güncel Haberler Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor!

Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinde Ayşe olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Burcu Özberk, 30. yaşının keyfini yaşıyor… Oyuncu, doğum gününde bir ilke de imzasını attı. Geçtiğimiz yıllarda özel olarak doğum günü kutlaması yapmadığını, doğum günlerini o kadar da önemsemediğini açıklayan Özberk, 30. yaşında ise bam başka bir havada.

7 Aralık Cumartesi günü “Doğum Günü kutlamalarım başlasın.Teşekkür ederim hep yanımda olduğunuz için” mesajıyla kutlamaları başlatan Özberk, geçtiğimiz 1 haftayı kutlamalarla geçirdi.

Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor! 10

14 Aralık Cumartesi günü de yaptığı paylaşım ile kutlamaların sürdüğünü gösteren Burcu Özberk’e hayranlarından da çok sayıda beğeni ve iltifatlar geliyor.

Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor! 11

Hem Afili Aşk setinde doğum günü kutlaması yapılan oyuncu, ayrıca kendisinin organize ettiği özel partide de arkadaşları ile birlikte yeni yaşının keyfini yaşadı.

Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor! 12

1 Haftadır doğum günü kutlamaları yapan, hayranlarından gelen mesajlarla motive olan güzel oyuncu, farklı günlerde farklı şekillerde de olsa doğum günü kutlamalarını 1 haftaya yaydı.

Daha önce doğum günü kutlamayan Burcu Özberk 1 haftadır kutlama yapıyor! 13

Ünlü oyuncu belki hayatında ilk kez özel bir doğum günü kutlaması yaptı ama bu sefer de 1 haftaya yayılan bir kutlama serisine imza attı.