Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci biten Sevgili Geçmiş’in ardından sitem etti, büyük söz söyledi!

Sevda Erginci biten Sevgili Geçmiş’in ardından sitem etti, büyük söz söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci, Yasak Elma dizisinden sonra, Star TV ekranında Sevgili Geçmiş ile hayranlarının karşısına çıktı. Dizide İpek karakterine hayat veren ünlü oyuncu, başarılı performansı ile dikkat çekti. Ancak yapım, reyting sisteminin kurbanlarından birisi oldu. Geçtiğimiz haftalarda bir diğer başrol oyuncusu Emre Kınay da televizyonların reyting sistemlerindeki sorunu dile getirmiş ve dizinin dijital platformlardaki izleme sayılarının yüksekliğine vurgu yapmıştı.

Sevgili Geçmiş dizisi 13 Aralık Cuma akşamı veda etti. Veda görüntülerinde en çok da uğradıkları şiddet ve yaşamlarını yitiren kadınlara ithafen “Emine ve Ceren daha niceleri gibi…” ifadesi özellikle kullanıldı.Sevda Erginci dizide kendi sesi ile yer alan o sahneyi instagram hesabından paylaştı.

Erginci, başarının içinin boşaltılmasına yönelik ciddi bir itirazı vardı. Ancak asıl mesajı Emine ve Ceren gibi erkek şiddetinin kurbanı olan kadınlara verilen mesajdı.

Erginci, 8 bölümlük macera ile dertlerini anlattıklarını düşündüğünü belirtti ve aşağıdaki ifadelerle veda etti:

Başarının içinin boşaldığı şu günlerde bu cümleleri söyleyebilmiş olmaktan, biz de buradayız, yanınızdayız diyebilmiş olmaktan gurur duyuyorum. Bunları söylememe izin veren, benimle aynı hassasiyeti paylaşan @osman_kaya , @alihoneyer , @akintpz @ali_akturk_1903 ve diğer bütün ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim. Dün akşam bir sürü insana hatırlattığımız his benim başarıdan anladığım.. 8 bölümde üzerimize düşeni yaptığımıza, derdimizi anlattığımıza inanıyorum. İzleyen, anlayan herkese teşekkürler. #sevgiligeçmiş

 

Sevda Erginci biten Sevgili Geçmiş'in ardından sitem etti, büyük söz söyledi! 7