Ana sayfa Sinema Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil yeni rolleriyle herkesi şaşırtmaya geliyor!

Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil yeni rolleriyle herkesi şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı Sibel filminde son bilgiler ortaya çıktı.

22 Şubat Cuma günü vizyona giren SİBEL, Soho House’da gerçekleştirilen özel gösterimde sinema dünyasından ünlü isimlerle buluştu.

Gösterime filmin başrol oyuncuları Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra filmin oyuncularından Meral Çetinkaya ile yönetmenler Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti de katıldı.

22 Şubat’ta vizyona giren SİBEL, Cuma akşamı Soho House’daki özel gösterimde sinema dünyasından ünlü isimlerle buluştu. Filmin başrol oyuncuları Damla Sönmez, Erkan Kolçak Köstendil ve Meral Çetinkaya ile yönetmenler Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti’nin katıldığı gösterimde sinema dünyasından ünlü isimler de yer aldı.

Sinema dünyasından ünlü isimler de filmi izleyenler arasındaydı. Gösterimde oyuncular Ahu Yağtu, Aybüke Pusat, Nilperi Şahinkaya, Uğur Kurul, Sercan Badur, Bala Atabek, Su Kutlu, Melisa Döngel ve Serenay Aktaş da yer aldı.

İşte Sibel filminin fragmanı:

Kuşköy’de yaşayan ve ıslık diliyle konuşan 25 yaşındaki Sibel’in, ormanda bir yabancıyla karşılaşmasının ardından yaşadığı değişimi anlatan SİBEL, Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti’nin üçüncü uzun metrajı. Filmdeki performansıyla 25. Uluslararası Adana Film Festivali, 55. Ulusal Yarışma ve Londra Film Haftası’nda En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Damla Sönmez’e, Emin Gürsoy, Erkan Kolçak Köstendil, Elit İşcan, Meral Çetinkaya ve Gülçin Kültür Şahin eşlik ediyor.

Filmin Almanya ortak yapım şirketi Riva Filmproduktion etiketiyle dijital platformlarda yerini alan “Sus Payı” Spotify ve iTunes üzerinden dinlenebilir.

Bir kadının özgürleşme hikâyesini anlatan SİBEL, 80 salonda sinemalarda!

25 yaşındaki Sibel, Karadeniz’in ıslık diliyle konuşulan, küçük bir köyünde babası ve kız kardeşiyle yaşamaktadır. Çocukluğunda geçirdiği hastalık sebebiyle konuşamayan, çevresiyle ıslık diliyle anlaşan Sibel’in hayatı tarla, orman ve ev arasında geçer. Köyde kendini yalnız ve dışlanmış hisseden genç kadın, gizemli bir kurdun peşindeyken, bir gün ormanda saklanan Ali adında bir yabancıyla karşılaşır. Sibel, Ali’yle iletişim kurmaya başlayınca, içinde gizlenen gücü fark edecektir.

Filmin Künyesi

Yönetmenler: Çağla Zencirci & Guillaume Giovanetti
Senaryo: Çağla Zencirci, Ramata Sy & Guillaume Giovanetti
Oyuncular: Damla Sönmez (Sibel), Emin Gürsoy (Emin), Erkan Kolçak Köstendil (Ali), Elit İşcan (Fatma), Meral Çetinkaya (Narin), Gülçin Kültür Şahin (Feride)
Yapımcılar: Marie Legrand, Rani Massalha, Michael Eckelt, Johannes Jancke, Marsel Kalvo, Nefes Polat, Christel Henon, Lilan Eche