Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisini kızdırdı!

Darısı Başımıza dizisi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisini kızdırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza’nın yayın tarihi açıklanınca, izleyiciler sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladı.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat’ın oturduğu dizinin 4 Temmuz Çarşamba akşamı ekrana geleceği açıklandı.

Çekimlerine İzmir’de başlanan dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut’un oynadığı dizinin tanıtımlarını izleyenler, diziyi merakla bekliyor.

Ancak Darısı Başımıza’nın Çarşamba akşamı yayınlanması, izleyenleri şimdiden telaşlandırdı.

Sezonda Çarşamba akşamları Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yayınlandığını hatırlatan izleyiciler, bu durumdan pek memnun olmadı.

Yaz döneminde de Çarşamba akşamları Star TV’nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı’nın yayınlandığına vurgu yapan izleyiciler, bu durumdan da pek hoşnut kalmadı!

Darısı Başımıza dizisi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisini kızdırdı! 8

Darısı Başımıza dizisi, yaz dizisi olarak başladı ancak geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi reytinglerinin yüksek gelmesi durumunda sezonda da devam edebilir. Kanalın böyle bir durumda yine de diziyi Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’un liderliği kimseye bırakmadığı Çarşamba akşamı mı yayınlayacağı yoksa gününü mü değiştireceğini henüz bilmiyoruz.

DARISI BAŞIMIZA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Kalbimin Sultanı dizisinin daha erken yayına girmiş olması, bir avantaj. Show TV’nin Çarşamba akşamı Darısı Başımıza dizisini getirmesi, izleyiciyi ikiye bölmüş gibi görünüyor şimdiden. Pek çok izleyici “Lütfen gününü değiştirin” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

Kanalın daha sonra izleyicinin beklentisi ve reytinge göre gününü değiştirip değiştirmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Fakat Darısı Başımıza dizisine gelen bu yorumlardan da anlaşılacağı gibi, dizi daha yayınlanmadan tanıtımlarıyla ilgi çekmeyi başarmış gibi duruyor. Bakalım ilk bölümüyle reytingde nasıl bir yer bulacak?

İşte 1. bölüm tanıtımı:

Dizinin konusu:

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuya platonik aşık, başını kaldırıp da çevresindeki taliplerine dönüp baktığı görülmemiş. Küçük oğlu Serkan (Burak Can) anasının kuzusu, kolay kolay evden gitmeyeceği belli. Ortanca kızı Öykü (Elif Doğan) ise yurtdışında, işinde gücünde, kariyerinde…

Darısı Başımıza dizisi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisini kızdırdı! 9

Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur. Dört gözle dünürleriyle tanışacağı günü bekleyen Zerrin’i kız isteme gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya geliyor ve eski defterler bir bir açılıyor. Sadece Zerrin değil, Öykü ve Rüya da bu karşılaşmadan nasibini alıyorlar. Ortalık birbirine girmişken bu curcunadan geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalıyor.