Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza dizisinin Öykü’sü Elif Doğan kafaları fena halde karıştırdı!

Darısı Başımıza dizisinin Öykü’sü Elif Doğan kafaları fena halde karıştırdı!

tarafından ker_def
Darısı Başımıza dizisinde çok eleştirilen Elif Doğan, sonunda moral buldu!
Televizyon Gazetesi Analiz

Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Darısı Başımıza dizisinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan başrolleri paylaşıyor. Devrim Yakut, Açelya Topaloğu, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci gibi tanınmış isimleri de bünyesinde barındıran yaz dizisi, yayınlanan 2 bölümüyle bir hayli sevildi.

Dizinin ilk bölümünün reytingi iyi gelirken, ikinci bölümdeki düşüş biraz moralleri bozmuştu. Ancak toparlanması beklenen dizinin 3. bölümü öncesinde izleyicilerin sosyal medyaya yansıyan yorumları dikkatlerimizi çekti.

Dizideki aşka vurgu yapan bir izleyici, “Aşk kolay bulunmaz, bulduysanız ne olursa olsun vazgeçmeyin. Savaşın, eğer birini özlüyorsanız, birinin sesini duyduğunda istemsizce gülüyorsanız işte o kişiden vazgeçmeyin” mesajını vermekte…

Ozan ve Öykü karakterlerinin çok tatlı olduğunu düşünen izleyiciler, 3. bölüm 2. fragmanında Öykü karakterinin sesine de hayran kaldı.

Dizide oyunculuğu eleştirilen Elif Doğan’ın şarkı söylediği anların izleyiciler tarafından beğenilmesi, genç oyuncu için iyi bir moral oldu. Elif Doğan konusunda izleyicilerin de dizi yorumcularının da kafasının karışık olduğu anlaşılıyor. Oyuncu performansını önümüzdeki bölümlerde artırır ise bu yorumlara da olumlu yansıyacaktır.

İşte Elif Doğan’ın şarkı söylediği anlar:

Ozan ve Öykü’yü birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, yeni bölümün bir an önce gelmesini sabırsızlıkla çektiklerini sosyal medyadaki yorumlarında belirtmekteler.

Dizinin her geçen hafta izleyiciyi daha da kendine bağlaması iyi bir gelişme olarak önümüzde dururken, 2. bölüm düşüş yaşayan reytinglerin de yeniden toparlanması umudunu güçlendirdi.

Bazı izleyiciler ise dizide Cem karakterinden nefret ettiklerini mesajlarına yansıtmışlar.

Darısı Başımıza dizisinin Öykü'sü Elif Doğan kafaları fena halde karıştırdı! 7

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin 3. bölümünün çok duygusal olacağı yayınlanan fragmanlardan belli oldu. Bir izleyici şu soruyu sormuş: “Niye bu kadar duygusal? Ağlayacağım şimdi.”

Ozan ve Öykü’nün sahnelerinin artırılmasını isteyen izleyiciler, anlaşılan bu ikiliyi bir hayli sevdi.