Ana sayfa Dizi Haberleri Defne Samyeli’nin oynadığı Siren geldi, İstanbullu Gelin karıştı! Esma, saçlarını yoldu!

Defne Samyeli’nin oynadığı Siren geldi, İstanbullu Gelin karıştı! Esma, saçlarını yoldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV ekranlarında dün akşam 85. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde, Garip’in ölümü üzerine eski eşi Siren, Amerika’dan geldi.

Ev halkı tarafından pek hoş karşılanmayan Siren’in yaptıkları, Esma Hanım’ı çıldırttı. Garip’in ölümünü kabullenemeyen ve bir hayal aleminde yaşayan Esma’nın zarar görmemesi için kimse onun oyununu bozmadı.

Bu üzücü süreçte Esma, Garip ile konuşuyor, onunla yürüyüşe çıkıyor. Süreyya başta olmak üzere herkes onu idare ediyordu. Beyni gerçekleri kabullenmeyen Esma Hanım, Siren’in ziyareti sırasında Garip’in öldüğü sözleri üzerine sinir krizi geçirdi.

Defne Samyeli'nin oynadığı Siren geldi, İstanbullu Gelin karıştı! Esma, saçlarını yoldu! 7

Defne Samyeli’nin oynadığı Siren, anlayışsız tavırlarıyla Esma’nın durumunu anlayamayıp gerçekleri iki kez yüzüne vurdu. Siren’e saldıran ve sinir krizi geçiren Esma Hanım’ın hastalığı yeniden nüksetti.

Siren’in patavatsız hali yüzünden Esma’nın yaşadığı kriz iyice doruğa çıktı. Esma, bir anda Siren’in üzerine yürüyüp saçlarını yolmaya başladı.

Kendisini Esma’nın elinden zor kurtaran Siren, Boranlar’ın konağından telaşla kaçıp gitti. Arkasında ise resmen bir enkaz bıraktı!

O sahneleri videodan izleyebilirsiniz…

İstanbullu Gelin 85. Bölüm Özet:

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır.
Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır.
Garip’in ölümüyle Boranlar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.