Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar, yeni dizisi Avlu’nun sırrını verdi!

Demet Evgar, yeni dizisi Avlu’nun sırrını verdi!

tarafından ker_def
‘Filmi ilk kafamda çekiyorum’

Milliyet gazetesinin haberine göre ‘Sofra Sırları’yla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Demet Evgar, “Rolüme ya şarkılarla ya da rüyalarla çalışıyorum. Filmi ilk kafamda çekiyorum” dedi.

Demet Evgar, yönetmen Ümit Ünal’la, İstanbul Modern Sinema tarafından düzenlenen ‘Yönetmenlerle Buluşma’ etkinliğine konuk oldu. 16 Şubat’ta vizyona girecek ‘Sofra Sırları’ filminde başrol oynayan Evgar, “Ümit senaryoyu gönderdiğinde çok beğendim. İlk sahneden itibaren, o karakteri oynamaya başladım. Filmi, kafanızda oynuyorsanız, ilk orada çekiyorsunuzdur. Rolüme ya şarkılarla ya da rüyalarla çalışıyorum. Bir şey okuyorum, yatıyorum ve kalktığımda o karakteri yaşıyorum” dedi.

‘Avlu’ adlı dizide de rol alacağını belirten oyuncu, “Yeni bir hapishane işine başlıyoruz. Oraya giren bir kadının özgürleşmesinin hikayesini anlatacağız. Özgürlük, nerede olduğunuzla ilgili bir şey değildir. Size dayatılan şeylerle de alakası yok. Şu anda hapiste yatan ve bizlerden daha özgür olan adamlar tanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ünal ise sinemanın kendisi için ne ifade ettiğini, “Derdimi bir şekilde sinemayla anlatmaya çalışıyorum. Aklıma sürekli sözler ve görüntüler geliyor” sözleriyle dile getirdi