Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz karakter! Kim bu kadın? Ortalık fena karışacak!

Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz karakter! Kim bu kadın? Ortalık fena karışacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun romantik komedi dizileri arasında yer alan Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz bir isim geliyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı aile komedisi dizisi, ekranın eğlenceli işlerinden birisi. Ancak dizinin reytingleri beklenenin altında kalıyor. Bu nedenle de diziye yeni sürpriz isimlerin katılması ve hikayenin çekici hale getirilmesine çalışılmakta.

Özellikle Yeni Hayat dizisinin de Çatı Katı Aşk’ın yayınlandığı Perşembe günü yayınlanacak olması, zaten reytingleriyle tam da istenen çıkışı yakalayamayan diziyi zor günler beklediğinin de bir göstergesi oldu. Her şeye rağmen eğlenceli ve keyifli hikayesiyle ekranda kalmaya devam eden Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümünde izleyenleri de tüm aileyi de bir sürpriz bekliyor

Diziye yeni girecek karakterin ortalığı biraz karıştırması söz konusu olacak! Zira Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Doktor Gaye karakterini canlandıran oyuncu Cansu Kanlıkaya Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan “Çatı Katı Aşk” dizisine Doktor Uğur karakteri ile konuk oluyor ve bu sürpriz karakter, kimi kıskançlıklara da yol açacak gibi duruyor!

Uzun dönem ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu diziye Furkan Andıç’ın çocukluk arkadaşı olarak giriyor ve dizide bazı dengelerin değişmesine neden oluyor.Doktor Uğur karakteri dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek.

Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz karakter! Kim bu kadın? Ortalık fena karışacak! 7