Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir için Doğduğun Ev Kaderindir’de eksik kalan bir şey var!

Demet Özdemir için Doğduğun Ev Kaderindir’de eksik kalan bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ANALİZ ÖZEL – Demet Özdemir, dram projesi ile 2020 yılının sürprizini yaptı. TV8 ekranında yayınlanan diziyle hayranlarının bir kez daha takdirini kazanan oyuncu, dram rollerinde de başarılı olabileceğini gösterdi. İbrahim Çelikkol ile iyi bir uyum yakalayan oyuncu, Erkenci Kuş’tan sonra birçok proje teklifi aldı. Ancak bu diziyi kabul etmesinin önemli bir nedeni vardı.

Dizinin hikayesi gözünde ünlü oyuncunun parladı ve senaryoyu okudukça okumak istedi. Gerçek bir hayat hikayesi olduğu için projeden çok etkilenen Demet Özdemir, doğru karar verdiğini sonuçlar ortaya çıkınca gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir hem çok iyi reytingler aldı hem de dünyanın birçok ülkesinde alıcıların ilgisini çekti. Oyuncunun hayranları ise sosyal medyada büyük bir fırtına estirdi. Kendisine büyük bir sorumluluk yüklendiğinin farkında olan oyuncu, dizinin yayınlanan 11 bölümünde iyi performans sergiledi.

Zeynep ve Mehdi’nin hikayesinin devamını izleyiciler çok merak ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 ay ara veren dizinin 12. sezon finalinin çekilmesi ve ekibin yaz arası vermesi bekleniyor.

blank

Demet Özdemir’in hikaye ile ilgili olarak şu sözleri anlamlı: “Gerçekten çok merak ettim hikaye nereye gidecek. Kız gerçekten kendi yolunu çizmesi gerektiğini fark edecek mi? Fark etmeyecekse bile doğaçlama yapacağım! Benim için çok önemli bir proje bu.”

Demet Özdemir’in de belirttiği üzere dizide eksik kalan bir şey var. Aslında oyuncu neyin eksik olduğunun da farkında. Projeye bu kadar derinlemesine bakan Demet Özdemir’in senaryo ve yönetmen izin verdiği ölçüde doğaçlama performansını yansıtması lazım.

Yasak Elma dizisinin 3. sezonunda Yıldız karakteri ile Eda Ece, projeyi adeta yayından kaldırılmaktan kurtarmıştı. Eda Ece, doğaçlama performansını sette sergiledi, sonra ekip de bunu beğenince senaryoda bazı değişimler oldu. Böylelikle de Yıldız karakteri izleyici ile daha iyi iletişim kurdu ve Yasak Elma dizisi 3. sezonu reyting yükselişi ile tamamladı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonunda da Demet Özdemir’e yeterince doğaçlama yapabilmesi ve senaryoya katlı sağlayabilmesi için imkan tanınmalı.

Demet Özdemir de bu durumun farkında ve yaptığı açıklamada doğaçlama yapmanın önemine işaret etti.