Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir, Ozan Güven’e çok ağır yüklendi: Bu nasıl bir insanlıktır!

Demet Özdemir, Ozan Güven’e çok ağır yüklendi: Bu nasıl bir insanlıktır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrolde yer alan Demet Özdemir, 1 Temmuz Çarşamba yani bugün dizinin sezon finalinin heyecanını yaşıyor. Böyle bir günde oyuncu, dizisinin heyecanı dışında bir de can sıkan başka durum ile ilgili dikkat çeken bir çıkış yaptı. Ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz’un canına kast ettiği ve darp ettiği iddiası tüm magazin camiasını karıştırdı.

Demet Özdemir, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yaşananlara tepki gösterdi ve Ozan Güven’e açık bir şekilde cümleleriyle ağır göndermelerde bulundu. “Bu nasıl bir insanlıktır” diyerek Ozan Güven’e yüklenen Demet Özdemir’in instagram hesabından yaptığı açıklamanın metni şöyle:

“Can dostumuz Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek, nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Söylemek istediğimiz binlerce söz varken kelimeler yetersiz kalıyor, kalbimiz sıkışıyor. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır!

Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz.Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu yok.

Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez.

Lütfen haberleri okuyanlar ve kırıcı yorumlarda bulunanlar bir kez olsun Deniz ve değerli ailesi için ellerini vicdanlarına koysunlar. Deniz’in yayında olan, bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz.

Soruşturma sürecinin başladığı olayda Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Hak eden kişi cezasını alacaktır.

Her zaman yayındayız ve seni çok seviyoruz güzel ve temiz kalpli arkadaşım Deniz Bulutsuz.”

Demet Özdemir, Ozan Güven'e çok ağır yüklendi: Bu nasıl bir insanlıktır! 9

PEKİ NE OLMUŞTU?

Sosyal medya uzmanı olarak bilinen Deniz Bulutsuz ile Ozan Güven aşkı biliniyordu ve göz önünde yaşanıyordu. Aralarında 17 yaş farkı vardı. Ozan Güven, sevgilisini darp ettiği iddiası ile gündemden düşmüyor.

Demet Özdemir, Ozan Güven'e çok ağır yüklendi: Bu nasıl bir insanlıktır! 10

Ozan Güven’in genç kadını darp ettiği ve aldığı darbeler sonrasında gözüne kan inen Deniz Bulutsuz’un hastaneye giderek darp raporu aldığı ortaya çıktı.

Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’e dava açma hazırlığı içinde. Deniz Bulutsuz, sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı. Genç kadın, şu sözlerle olayı doğruladı:

“13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum.”

Demet Özdemir, Ozan Güven'e çok ağır yüklendi: Bu nasıl bir insanlıktır! 11