Ana sayfa Kadın Haberleri Demet Özdemir yanlışını gördü, doğru yolu buldu!

Demet Özdemir yanlışını gördü, doğru yolu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in insanlara bakışı değişti! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, katıldığı yayında kendisiyle ilgili önemli bir bilgi verdi. Erkenci Kuş dizisi ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle de beğenildi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle evinde karantinada olan oyuncu, zaman zaman instagram veya youtube üzerinden canlı yayınlara katılarak çeşitli açıklamalar yapıyor.

Demet Özdemir, farklılıkların olumsuz karşılanmasını bir şiddet olarak gördüğünü söyledi. İnsanların karşısındakini kendisi gibi gördüğünü ifade eden oyuncu, bir dönem başkalarına baktığı zaman hep kusurlarını gördüğünü itiraf etti.

Dünyayı sevginin kurtaracağını belirten oyuncu, karşısındakini kendisi gibi görme durumunu yaşıyor… Demet Özdemir, “Ben bunu kendimde çok yakaladım zamanında, ben mükemmel bir insan değilim ama elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Birine baktığımda hemen kusur görüyordum. Bunun sebebi kendinden memnun olmamakla ilgili. Bu çok psikolojik bir konu” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir, insanların hep kusurlarını görme huyundan ise vazgeçti. Bunu nasıl sağladığını anlatan oyuncu, ” İnsan kendi gibi görürürü, kendim benimsedikten sonra etrafıma bakışım çok değişti. Aslında bir de kendini nasıl görmek istediğinle de doğru orantılı baktığın kişi. O yüzden buna çok dikkat etmeye başladım” diye konuştu.