Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün tikrek ses tonuyla, içine çeke çeke ağladı!

Tuba Büyüküstün tikrek ses tonuyla, içine çeke çeke ağladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Tuba Büyüküstün oldu. Bir video mesajı paylaşan ünlü oyuncunun ağlamaklı hali ve sözleri oldukça duygusaldı… İçini çeke çeke ağlayan halinin yanı sıra, titreyen sesi Tuba Büyüküstün’ın Anneler Günü için verdiği mesajın ağırlığında idi… Ünlü oyuncu, annesi Handan Büyüküstün’e ve tüm annelere çok duygusal sözlerle mesaj yolladı.

Tuba Büyüküstün tikrek ses tonuyla, içine çeke çeke ağladı! 7

Büyüküstün soruyor; “Anne nedir?” Bu soruya da ünlü oyuncu kendisi yanıt verdi: “Çocuğu olan, doğuran, doğurmak isteyip doğuramayan, hiç çocuğu olmayan, hayvanları olan, ihtiyacını kendi karşılayamayacak kişilere ihtiyaçlarını karşılaması için yardım eden, her koşulda kendisini yetersiz hisseden.

Bayrağı birinden alıp, öbürüne veren. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışan. Büyüten, büyütmeyi bilen, seven, hayatında hiçbir zaman bir adımı tek başına atmayan.Her zaman kendinden önce başkasını düşünen. Bazen gitmek isteyip gidemeyen. Bazen kalmak isteyip kalamayan. Karnında çatlakları olan, nedir anne? Anne, Anneler Günü’nün kutlu olsun.. Anneler Gününüz kutlu olsun…”