Ana sayfa Dizi İzle Demir, Züleyha’ya evlenme teklifi ediyor – Bir Zamanlar Çukurova 3. Bölüm

Demir, Züleyha’ya evlenme teklifi ediyor – Bir Zamanlar Çukurova 3. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. bölümünden önemli sahneler Youtube kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Bu sahnelerden birisi de videoda…

Gelin Takdimi sahnesini videodan izleyebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova 3. bölüm özeti şöyle:

Soluk soluğa geçen aşklarıyla izleyiciyi ekrana bağlayan Züleyha ve Yılmaz, bu defa herkesi ağlatacak! Adana’nın uçsuz bucaksız Çukurova’sına kaçıp, Yaman Çiftliği’ne sığınan aşıkların hayatı Hünkar’ın ailesini korumak adına verdiği karar üzerine tamamen değişiyor! Jandarmanın Yılmaz’ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkıyor. Yaman Çiftliği’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz’ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten. Züleyha ve Yılmaz’ın başının dertte olması Gaffur’u ve Saniye’yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten’in Yılmaz’a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi! Züleyha’nın sıkıntıda olduğunu öğrenen Demir, ne gibi bir hamle yapacak? Hükmettiği topraklar gibi, günden güne aşık olduğu Züleyha’ya da hükmedebilecek mi? Karnındaki bebeğiyle Yılmaz’ın hapse girmesi gerçeğiyle yüzleşen Züleyha, bu bölümde yapacağı fedakarlıklarla izleyiciyi büyülüyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.