Ana sayfa Dizi Haberleri Demir’den büyük itiraf! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde her şeyi değiştirecek sır!

Demir’den büyük itiraf! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde her şeyi değiştirecek sır!

tarafından zk zk

Atv’de Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tanıtımında, Demir’in annesine yaptığı bir itiraf, büyük dikkat çekecek!

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizinin 33. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Dizide Ercüment’in vurduğu Yılmaz’ın ölüp ölmeyeceği merak konusuydu. Yeni tanıtımda ters köşe sahnelerle Yılmaz’ın öldüğü şeklinde bir algı yaratılsa da izleyici bunun olacağını düşünmüyor!

Yılmaz’ın vurulmasından sonra Züleyha, onu görmek için hastaneye gidiyor ama Demir ona hastanenin kapısında engel oluyor.

Demir'den büyük itiraf! Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde her şeyi değiştirecek sır! 7

Fekeli, Yılmaz’ın vurulmasından sonra perişan olurken, Hünkar da Ercüment’i Yılmaz’ı vurduğu silahı Demir’e götürüyor.

Tanıtımın sonundaki sürpriz ise Demir’in itirafı oldu! Hünkar, Seher’in hamile olduğunu söylüyor. Demir ise bunun imkansız olduğunu ve kendisinin çocuğu olamayacağını söylüyor.

Demir’in bu itirafıyla, aslında Züleyha’nın bebeği Adnan’ın kendi oğlu olmadığını bildiği de ortaya çıkıyor!

İşte Bir Zamanlar Çukurova 33. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çukurova’da Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başlamışken Konak’ta herkes ve her şey birbirine girmiştir! Sabah yatağında Seher’i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini farkeder! Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir’i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak’taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır!

Zülayha, Gülten’e kendini affettirmenin yolunu ararken, Seher de Saniye’nin hala bir planı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır. Hünkar, bağ evinde olanları öğrenince, ne yapacağını bilemez. Olan biten bir tek Seher’i mutlu ediyor görünmektedir. Ercüment, hem Gülten’e hem Seher’e yakınlaşmaya çalışır. En sonunda amacına ulaşır da!

Muhtarın oğlunun düğünü, Hünkar ve Fekeli’yi tüm Çukurova’nın önünde yan yana getirir. Demir yaşananlardan deliye dönmüşken bir de annesini Fekeli ile yan yana görünce şok geçirir. Ercüment’in hain planları ise ortaya çıkmak üzeredir!

Tüm bu olan biten içinde aşk Gülten’in kapısını çalacaktır ama hayat önce başına bir bela yollamak üzeredir.