Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’ın yeni dizisi hayranlarına heyecan yaşattı!

Deniz Baysal’ın yeni dizisi hayranlarına heyecan yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Deniz Baysal, yeni dizisi Hizmetçiler’in ilk afişini paylaştı. Hayranları büyük heyecan yaptı. Hizmetçiler, yakında Kanal D ekranında başlayacak.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan’ın ardından Söz dizisinde Derya olarak ekranda boy gösteren Deniz Baysal, kısa bir süre dizilere ara verdikten sonra yeniden ekrana dönüş yapıyor.

Bu sefer iddialı bir kadın karakterine hayat vereceği anlaşılan oyuncu, afişteki seksi halleriyle de dikkatleri üzerinde topladı.

Eylül ayında Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlenen Deniz Baysal, eşi ile bir süre yurt dışı seyahatleri yaparak dinlenmişti. 2020 yılına dizi ile başlayan Deniz Baysal’ın yeni rolü de hayranları için merak konusu oldu.

Baysal’ın hayranları binlerce beğeni bırakırken yorumlarda ise “Böyle hizmetçilere can kurban. Hepsi birbirinden güzel” diye mesajlar vardı.

Deniz Baysal'ın yeni dizisi hayranlarına heyecan yaşattı! 7

İlk defa Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlanmış olan ve ekrana geldiği dönemde reyting rekorları kıran dram-entrika türündeki dizi; Türkiye’de “Hizmetçiler” adıyla çok yakında Kanal D’de.

Yapımcılığını Fabrika Yapım, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın üstlendiği Hizmetçiler’in yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Aynı format Amerika’da da Devious Maid’s adı ile yayınlanmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in kaleme aldığı Hizmetçiler, yakında Kanal D’de…