Ana sayfa Dizi Fragmanları Zümrüdüanka asıl şimdi başlıyor, işte bunun kanıtı!

Zümrüdüanka asıl şimdi başlıyor, işte bunun kanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka iyi başladı, ateş gibi sürecek! Fox TV ekranında Cumartesi akşamları artık Zümrüdüanka gerçeği var… İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin reytingleri iyi gelmişti. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ı buluşturan dizi Ürgüp’te çekiliyor. Soğukların en baskın olduğu bu dönemde oyuncular çekimlerde zorlu anlar yaşıyor. Ceren Yılmaz, – derecelerde ve çok zorlu şartlarda yapılan çekimleri kendisi için bir hayat sınavı olarak nitelendirmişti.

Dizinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serhat’ın ateş gibi yakacağı bölümlere hazır olun. Alp Navruz’un canlandırdığı Serhat, önünde kimsenin durmasına izin vermeyecek. Cehennemden geldiğini söyleyerek karşısındakilere korku salan bir Serhat’ı izleyeceksiniz.

Abbas, Adil’den kurtulmak isterken başına Serhat belasını sardı. Çünkü artık karşılarında eski Serhat yok… Zümrüt’e karşı yumuşayan ve onu korumasına alan Serhat, heyecanın da artışını simgeliyor.

Asıl dizi şimdi başlıyor dedirten Zümrüdüanka 2.bölüm 2. fragmanını videoda izleyebilirsiniz:

Dizinin oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Serhat Özcan, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Miray Akay, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ, Nazlı Pınar Kaya ve Ebrar Baba gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı, çekimleri Kapadokya’nın masalsı dünyasında yapılan “Zümrüdüanka” başarılı oyuncu kadrosu, güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici temposuyla Cumartesi 20.00’de FOX’ta.