Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Bulutsuz’dan Müge Boz’un eşi Caner Erdeniz’e cinsel taciz davası!

Deniz Bulutsuz’dan Müge Boz’un eşi Caner Erdeniz’e cinsel taciz davası!

tarafından ker_def

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz arasındaki darp suçlamasının soruşturması devam ediliyor. Karşılıklı olarak her iki isim de birbirlerini darp ile suçlarken, her ikisinin de doktor raporu aldığı ortaya çıktı.Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un iddialarının ardından kendisinin saldırıya uğrayan taraf olduğunu belirterek karşı dava açmıştı.

Bu gelişmeler magazin basınında bir kaç gündür gündemden düşmedi. Bir başka detay daha ortaya çıktı. Müge Boz’un eşi Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile Deniz Bulutsuz arasında da sorunlar yaşanmış.

Deniz Bulutsuz'dan Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz'e cinsel taciz davası! 8

Deniz Bulutsuz, Caner Erdeniz hakkında sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı davası açmış.
Caner Erdeniz cinsel saldırı suçundan 2 yıl hapis istemiyle yargılandı. Bebek’te bulunan bir barda 11 Eylül 2016 tarihinde Deniz B. isimli kadına yönelik cinsel taciz suçundan 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılan basketbolcu Caner Erdeniz, kararın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılandı.

Erdeniz, sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanık Erdeniz hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Deniz Bulutsuz'dan Müge Boz'un eşi Caner Erdeniz'e cinsel taciz davası! 9

Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz bu davadan sonra 2020 yılı Şubat ayında bir video hazırlamıştı. Caner Erdeniz, bu videoda kendisini savunmuştu. Müge Boz da her şartta eşinin yanında olduğunu anlatmıştı.

Müge Boz, gün paylaştığı mesajında şu detayları aktarmıştı:

“Caner’le olan ilişkimizi en başından beri tüm samimiyetiyle sizlerle buradan paylaştım. O nedenle çok sevdiğim eşim hakkında medyada yer alan yargı kararı haberleriyle ilgili açıklamamızı da buradan yapmaya karar verdik. 4 sene öncesinde tamamen yanlış anlaşılmadan ötürü açılan bu davada yaşanan olayları dava tutanaklarındaki şekliyle Caner sizlere anlattı. Avukatımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda ben de elimden geldiğince karar sürecinde yaşananları anlattım. Bu olay benim ailemde yaşanan bir olay olduğu için, benim aile kavramımda ne olursa olsun her koşulda aileme destek olmak vardır. Bu sebeple, geçmişte yaşanmış bir olay olsa da Caner’in yanındayım.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Caner’le olan ilişkimizi en başından beri tüm samimiyetiyle sizlerle burdan paylaştım. O nedenle çok sevdiğim eşim hakkında medyada yer alan yargı kararı haberleriyle ilgili açıklamamızı da burdan yapmaya karar verdik. 4 sene öncesinde tamamen yanlış anlaşılmadan ötürü açılan bu davada yaşanan olayları dava tutanaklarındaki şekliyle Caner sizlere anlattı. Avukatımızdan aldığımız bilgiler doğrultusunda ben de elimden geldiğince karar sürecinde yaşananları anlattım. Bu olay benim ailemde yaşanan bir olay olduğu için, benim aile kavramımda ne olursa olsun her koşulda aileme destek olmak vardır. Bu sebeple, geçmişte yaşanmış bir olay olsa da Caner’in yanındayım. ( we’re #paradisefamilymc ) Bu süreçte hepinize ilginiz ve desteğiniz için ayrıca teşekkürler. ????????

Müge Boz (@mugeboz)’in paylaştığı bir gönderi ()