Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Can Aktaş hayatının en önemli dizi fırsatını buldu!

Deniz Can Aktaş hayatının en önemli dizi fırsatını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonuna Aşk Ağlatır isimli dizi ile dönüş yapan Deniz Can Aktaş, ekranda kısa süre kalabilmişti. Başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu, Hafsa Sancaktutan ile de iyi bir ikili oluşturmuştu.

Deniz Can Aktaş, yeni sezonda Star TV için hazırlanmakta olan Menajerimi Arayın isimli dizinin kadrosuna katıldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna son dahil olan isim Deniz Can Aktaş oldu.

Call My Agent isimli dizinin Türk uyarlaması heyecan ve merakla bekleniyor. Dizi yayınlandığı ülkelerde büyük başarılar elde etti. Türk uyarlamanın nasıl sonuç vereceği de önemli bir detay olacak.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki seçkin karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Deniz Can Aktaş, Hayat Bazen Tatlıdır, Nerdesin Birader, Avlu ve Aşk Ağlatır isimli dizilerde bulundu.

Ancak bu yapımların hiçbirisi oyuncu adına büyük bir çıkışı temsil etmiyor.Deniz Can Aktaş, yeni dizinin aradan sıyrılan ve öne çıkan ismi olabilir.