Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Seki’nin aşka dair sözleri Beren Saat’i hatırlattı!

Deniz Seki’nin aşka dair sözleri Beren Saat’i hatırlattı!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, köşe yazısında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin Kıbrıs’ta sahne aldığı otelde yaptığı açıklamayı gündeme taşıyan Ali Eyüboğlu, bu sözlerin kendisine Beren Saat’i hatırlattığını söyledi.

Ali Eyüboğlu, “Deniz Seki’nin içine Beren Saat mi kaçtı?” başlıklı yazısında Deniz Seki’nin şu sözlerine atıf yaptı:

“Bayram demek; sevmek, kucaklaşmak, saygı duymak, en yakınlarına ve sevdiklerine kavuşmak demek. İşin açıkçası eski bayramlar yok. Ben çok isterdim annemin yanında olmayı ama maalesef çalışıyoruz. Emekçiyiz. Heyecan satıyoruz, hayal pazarlıyoruz. Işıklar altında rengarenk gözüken dünyanın içi bazen siyah-beyaz, gri de olabiliyor. Acısı olan insanlar da vardır. Onlara da Allah sabırlar versin. Bayram herkese bayram gibi gelmiyor maalesef. Hepimize her gün bayram değil. Herkesin bayram günü başka bir gün. Bayram tarihlerimiz var ama bayramda insanların başına bazı kötü olaylar da gelebiliyor.”

Deniz Seki'nin aşka dair sözleri Beren Saat'i hatırlattı! 7

Seki’den magazincilere

“Sizler benim canımsınız. Beraber büyüyoruz, iş yapıyoruz, siz olmazsanız ben olmam, ben olmasam, siz olmazsınız. Bizler olmazsak sizler olmazsınız, sizler olmazsanız bizler olmayız. O yüzden çok kıymetlisiniz. Işığımı bundan sonra Allah’tan başka kimse söndüremez.”

Seviyor, ama nasıl?

“Ben sahnede dertleşmeyi seviyorum. Çok konuşmayı sevmiyorum. Konuşmayı sevsem seyircimle kafede buluşur, sohbet ederim. Ben onlara şarkı söylemekle mükellefim. Zaten şarkı sözlerimi dinlerlerse içinde anlattığım o kadar çok şey var ki… Her aşka eser yazılmaz. Yazarken tema önemli. Tabii ki yaşadıklarım da çok önemli. Yazdıklarım, yaşadıklarımdan ibaret. Lakin her şey de yaşadıklarımı anlatmıyor. Başkasının yaşantıları da var içinde. Belki bir kişiye ait, belki 10… Her parça, her sevgiliye diye bir kanun yok. Bir kere aşık ol, doğru düzgün aşık ol yeter.”