Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz’in hikayesi Filiz’in hikayesine karşı! Avlu, Bizim Hikaye’yi çok fena zorlamaya başladı!

Deniz’in hikayesi Filiz’in hikayesine karşı! Avlu, Bizim Hikaye’yi çok fena zorlamaya başladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın başrollerinde oynadıkları Avlu dizisi, sezon sonuna yaklaşırken Bizim Hikaye dizisini reytingde zorladığı görülüyor.

Dizi, ekrandaki farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çekerken, sezon ortasında yayına girmesine rağmen, sezon başından beri yayınlanan ve büyük ilgi gören Bizim Hikaye’ye de güçlü bir rakip olmaya başladı.

 

Deniz'in hikayesi Filiz'in hikayesine karşı! Avlu, Bizim Hikaye'yi çok fena zorlamaya başladı! 7

Vatanım Sensin’in de bu hafta reytingde çıkış yapması ise sürpriz olmuştu. Ancak Vatanım Sensin’in bu sezon sonunda bitmesi nedeniyle yeni sezonda devam edecek Avlu ve Bizim Hikaye dizileri, birbirlerine rakip olmaya da şimdiden başlamış oldular.

Yeni sezonda karşılarına hangi dizi gelir bilinmez ancak iki dizi, güçlü kadrosu, oyunculukları ve farklı hikayeleriyle reyting tablosunda üst sıralarda.

Avlu’nun geçtiğimiz haftalardaki yerini üst sıraya taşımaya başladığı görülüyor.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Dizide, Deniz’in cezaevinde yaşadığı değişim daha da hızlı bir hal almaya başladı. Her bölümüyle daha da heyecanlı bir hale gelen Avlu, görünen o ki zirvede Bizim Hikaye’yi sezon sonuna kadar zorlayacak.

Bizim Hikaye, Total’in zirvesini kimseye bırakmıyor ancak AB kategorisinde son haftalarda 5. veya 6. sıralarda yer alabiliyor.

Avlu ise hem Total’de hem de AB’de sırasını yükseltmeye başladı. 19 Nisan’da yayınlanan bölümüyle Total’de 3. ve AB’de 2. sıradaydı dizi. Geçtiğimiz hafta 26 Nisan’daki bölümüyle ise Total’de 3. ve AB’de 4. sırada yer aldı.

Bu hafta ise Total’de 2. ve AB’de 3. sırada yer almayı başardı.

Bakalım sezon sonuna doğru Bizim Hikaye’den 1. sırayı alması mümkün olabilecek mi?