Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın’ın bir kız kardeşi daha varmış!

Didem Balçın’ın bir kız kardeşi daha varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın ile Mert Fırat’ın yakın arkadaşlıkları biliniyor. İkili DasDas’ta da birlikte projelerde yer almakta… Mert Fırat’ın eşi İdil Fırat ile de iyi bir dostluk yakalayan Didem Balçın, “Bir kardeşim daha oldu” diye yazdığı mesajında İdil Fırat’ın yaş gününü kutladı.

Ünlü oyuncunun Özlem isminde bir ablası olduğu biliniyor. Ancak Didem Balçın İdil Fırat ile dostluklarının kardeş düzeyinde olduğunu belirten mesajı ile dikkat çekti.

Balçın, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Seni tanıdığımdan beri hep güzel “an”larımız oldu.. İyi ki doğdun ve iyi ki girdin hayatımıza.. Kardeşim Mert Fırat en güzel hediyeyi verdi bize. Bir kardeşim daha oldu. Büyük, mutlu bir aileyiz artık… Hiç olmasın dediğimiz zor günlerde, mutlu günlerde ve en özel günlerde hep vardın hep ol… İyi ki doğdun melek kalpli canım kardeşim” mesajıyla birlikte aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Didem Balçın'ın bir kız kardeşi daha varmış! 7

Bu paylaşıma yanıt veren İdil Fırat ise “Benim dünyalar güzelim, şansım, canım dostum! Bütün ömrümüz sağlıkla, huzurla, mutlulukla, kutlamalarla ve en önemlisi de birlikte geçsin! Seni dünyalar kadar çok seviyorum” diye yorum bıraktı.