Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın, Anneler Günü’nde 3 anneye sahip olmanın mutluluğu içinde

Didem Balçın, Anneler Günü’nde 3 anneye sahip olmanın mutluluğu içinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de Didem Balçın oldu. Kuruluş Osman dizisinde Selcan Hatun karakterini canlandıran oyuncu, geçtiğimiz gün Can Aydın ile nikah kıymıştı.

Nikahtan fotoğraflar paylaşan Didem Balçın, 3 annesi olduğunu belirten bir mesaj yayınladı. Annelerin önemine işaret eden oyuncu, annesi Nur Balçın, bir anne yarısı olarak gördüğü Özlem Kunduracı ve eşinin annesi Serpil Aydın için güzel sözler yazdı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Dünyada en değerli kişiler annelerimiz. İstisnalar dışında; doğuran, büyüten , yavrusuyla sevinip yavrusuyla üzülen , yüreği çocuğunun yüreğiyle atan tüm annelerimizin günü kutlu olsun. Annesi melek olanların meleklerine gitsin dualarımız.

Ben çok şanslıyım bir canım annem var gözümün “nuru” @nur_balcin

Didem Balçın, Anneler Günü'nde 3 anneye sahip olmanın mutluluğu içinde 9

Bir anne yarım var her şeyim @ozlemkunduraci

Didem Balçın, Anneler Günü'nde 3 anneye sahip olmanın mutluluğu içinde 10

Şimdi bir annem daha oldu @serapaydinali “iyi ki”

Gününüz kutlu olsun canlarım. Ama bu gün sadece reklam. Bize her gün Anneler Günü, çok seviyorum…

Didem Balçın, Anneler Günü'nde 3 anneye sahip olmanın mutluluğu içinde 11